Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022

Σε Ακαδημία τερματοφυλάκων ο Γιάννης Γιώρας

Δείτε την ανακοίνωση της Ακαδημίας

Σε συμφωνία με την Ακαδημία τερματοφυλάκων Nuevo Goalkeeper Academy, που εδρεύει στην Αθήνα προχώρησε ο έμπειρος τερματοφύλακας Γιάννης Γιώρας με καταγωγή από το Μεσημέρι της Έδεσσας, που κατοικεί στην πρωτεύουσα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Σαφώς και πρόκειται για μια επιβράβευση της ποδοσφαιρικής του πορείας όλα αυτά τα χρόνια και του δίνεται μια πρώτης τάξεως ευκαιρία, να διδάξει στους λιλιπούτειους άσους τα μυστικά της θέσης, κάτω από τα δοκάρια.

Δείτε την ανακοίνωση της Ακαδημίας, παρακάτω:

«Ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον έμπειρο τερματοφύλακα Γιάννη Γιώρα ο οποίος θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του κ. Χιώτη στην εκγύμναση και την μετάδοση γνώσεων στην νέα γενιά τερματοφυλάκων.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365