Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022

Αριδαία: Ξεκίνησε η τοποθέτηση χλοοτάπητα στο Δημοτικό Στάδιο (ΦΩΤΟ)

Δείτε την ανάρτηση του Αντιδημάρχου Χρήστου Χατζηγιαννίδη
Δείτε την ανάρτηση του Αντιδημάρχου Χρήστου Χατζηγιαννίδη:

Έπειτα από τις ήδη πολλές παρεμβάσεις που έχουν γίνει από το 2019 στο ανοικτό δημοτικό στάδιο της Αριδαιας ,αρχισε τμηματικά και η τοποθέτηση του νέου χλοοτάπητα στον αγωνιστικο χώρο .

Η τοποθέτηση του γίνεται σε νεο,πλήρως αμμώδες υπόστρωμα, όπως επιτάσσουν οι διεθνείς προδιαγραφές που τηρούνται σε όλα τα μεγάλα επαγγελματικά γήπεδα.

Πλέον το στάδιο της Αριδαιας όπου θα παίζει και φέτος στην sl2 η ομάδα του Αλμωπου αποκτα έναν αγωνιστικό χώρο αντάξιο της κατηγορίας.

Επίσης, έχει τοποθετηθεί και υπαλληλος του δήμου ο οποίος θα βρίσκεται καθημερινά στο γήπεδο,όπου και θα συντηρεί τον περιβάλλοντα χώρο .












5 σχόλια:

  1. πολύ καλές ενέργειες αλλά και νέες WC για πολιτισμένο Στάδιο.2022 είμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το σκέπαστρο ενισχύθηκε ? τουλάχιστον αντέχει ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι τουαλέτες είναι εστία μόλυνσης.. Όπως και ο υπόλοιπος χώρος έξω από τα κάγκελα.. Δεξιά και αριστερά από της κερκίδες.. Με σκουπίδια μπάζα και λυμναζοντα νερά κ κομμένα σάπια χόρτα που στοιβάζονται εκεί.. Είναι απλά τα πράγματα... Ο αλμωπος και οι σύλλογοι στίβου ας δίνουν πέντε φράγκα σε έναν άνθρωπο εκεί να αναλάβει την καθαριότητα... Αυτοί θέλουν μόνο να περνούν.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολυ καλη ενεργεια, μπραβο, μακαρι να συνεχιζει ετσι ο δημος και συντομα να αντικατασταθει και το κοκκινοχωμα με αληθινο ταρταν, οπως σε καθε σωστο γηπεδο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τουαλέτες προβολείς ταρτάν Δυστυχώς έργα που θα έπρεπε να έχουν γίνει εδώ και χρόνια με τα λουτρά που έχουμε δίπλα μας θα μπορούσαμε να φιλοξενήσουμε μεγάλα αθλητικά γεγονότα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365