Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022

Ιστορικά σωματεία εκτός δραστηριοτήτων της ΕΠΣ Πέλλας

Ιστορικά σωματεία εκτός δραστηριοτήτων της ΕΠΣ Πέλλας

Μετράει απώλειες η ΕΠΣ Πέλλας όσο κι αν κάποιοι θεωρούν ότι όλα βαίνουν καλώς και σίγουρα τα σημάδια δείχνουν ότι το ερασιτεχνικό βρίσκεται σε βαριά καταστολή, παρά τις προσπάθειες των παραγόντων να κρατήσουν την σημαία των σωματείων τους ψηλά.

Όταν γίνεται η κλήρωση των πρωταθλημάτων και του κυπέλλου και στον χώρο δεν βρίσκονται ούτε δέκα παράγοντες, αυτό σημαίνει ότι δυστυχώς ο κατήφορος δεν έχει τέλος.

Ομάδες με τεράστια ιστορία όπως ο Όλυμπος Αψάλου που επί 70 έτη συμμετείχε ανελλιπώς στα πρωταθλήματα και ήταν από τα ιδρυτικά μέλη της ΕΠΣ Πέλλας δεν δηλώνει συμμετοχή, η Δόξα Μανδάλου μια ομάδα με τεράστια δυναμική και φανατικούς φίλους, ίσως τους περισσότερους από κάθε άλλη ομάδα, αποσύρεται από τα ποδοσφαιρικά δρώμενα, όταν η Μαύρη Θύελλα Ριζοχωρίου η μοναδική εκπρόσωπος της Ανατολικής Αλμωπίας δεν καταφέρνει να επιβιώσει λίγα χρόνια μετά την επιστροφή της, όταν ο Άρης Λιπαρού μετά από μια πενταετία επιτυχιών και μεγάλη προσπάθεια δεν μπόρεσε να επιβιώσει, όταν κάποια σωματεία έστω και την ύστατη ώρα δήλωσαν συμμετοχή αλλά η παρουσία τους είναι εξαιρετικά αμφίβολη, δεν μπορούμε να μιλάμε με αισιοδοξία για το ποδόσφαιρο της Πέλλας.

Η ευθύνη βαραίνει τους πάντες και χωρίς να θέλουμε να ρίξουμε μομφή σε κανέναν, η στήριξη από όλους τους αρμόδιους φορείς προς τα σωματεία και τους κακόμοιρους παράγοντες ήταν μηδενική.

Μόνο εξαγγελίες για βοήθεια, αλλά βοήθεια από πουθενά, για αυτό το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο νοσεί βαριά και οδεύει σε λουκέτο με μαθηματική ακρίβεια .

2 σχόλια:

  1. Την αψαλο την διαλυσαν αυτοί που έκαναν τους παίκτες προπονητές, που την θεωρούσαν τσιφλίκι τους και ήθελαν να είναι σε αυτό το σημείο για να το παίζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η πιο καυτή έδρα είναι του Ηρακλή ΓΑΡΕΦΕΙΟΥ όλες οι άλλες είναι να είχαμε να λέγαμε…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365