Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022

Ανακοίνωσε προπονητή ο ΝΠΣ Σκύδρα

Ανακοίνωση
Την συμφωνία του με τον Σπύρο Κουλούρη έκανε γνωστή π ΝΠΣ Σκύδρα, που κινήθηκε άμεσα μετά το διαζύγιο με τον Αλέξανδρο Κουτσάκη.

Ο νέος τεχνικός της ομάδας, Σκυδραίος στην καταγωγή εργάζεται τα τελευταία χρόνια στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στα αναπτυξιακά τμήματα.

Δείτε την ανακοίνωση:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τον Σπύρο Κουλούρη για τη θέση του προπονητή της ομάδας μας.

Ο Σκυδραίος τεχνικός, ο οποίος ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην γενέτειρα του, είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο και είναι κάτοχος διπλώματος UEFA A. 


Τα τελευταία 8 χρόνια εργάζεται με μεγάλη επιτυχία στα αναπτυξιακά τμήματα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ενώ έχει περάσει και από αρκετές ακαδημίες της Θεσσαλονίκης ως τεχνικός διευθυντής. Ο Σπύρος είναι ιδρυτής της προπονητικής πλατφόρμας FootballMind την οποία παρακολουθούν χιλιάδες προπονητές ανα τον κόσμο και τα τελευταία χρόνια έχουν εκδοθεί 2 σύγχρονα βιβλία προπονητικής δικής του επιμέλειας και συγγραφής.


Σπύρο σου ευχόμαστε ολόψυχα καλή δύναμη και επιτυχημένη ποδοσφαιρική σεζόν!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365