Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022

Εδεσσαϊκός: Πήρε τον Ξανθόπουλο

Ανακοίνωση
Ο Εδεσσαϊκός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 21χρονου αμυντικού χαφ Γιάννη Ξανθόπουλου. 

Ο νεαρός μέσος με καταγωγή από το Τριφύλλι ξεκίνησε την καριέρα του από την Ποντιακή Νεολαία Κρύας Βρύσης, εν συνεχεία αγωνίστηκε στον Ποσειδώνα Καλαμαριάς και για δύο μισή χρόνια στον ΑΣ Γιαννιτσά με πολλές συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ'Εθνικης και πλέον αποτελεί την νέα μας μεταγραφική ενίσχυση. 

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Γιάννης μας είπε τα εξής :
Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω σε μια ομάδα με μεγάλη ιστορία όπως αυτή του  Εδεσσαϊκού. Θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου ώστε η ομάδα να πετύχει όλους τους στόχους της.

4 σχόλια:

  1. Ο ΑΣ Γιαννιτσά, συγγνώμη ο Εδεσσαϊκός ήθελα να πω, κερδίζει επάξια τον τίτλο του πρώτου φαβορί για υποβιβασμό στο τοπικό.

    Υ.Γ.: Κάποιοι άλλοι που ανακοινώθηκαν, ας πάρουν πρώτα τα δελτία τους από τον ΑΣ Γιαννιτσά και μετά βλέπουμε. Ο τζάμπας πέθανε, αγαπητοί Εδεσσαϊκοί..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΤΑ 20 Η 30 EURO KAI ΕΔΙΝΑΝ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ 100 EURO ΓΙΑ ΤΟ BOX ME THN ΣΤΟΛΗ ΚΑΙ 10 EURO ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΒΡΑΚΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΖΗΤΟΥΣΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙ Η ΚΑΝΤΙΑ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ..ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι σου είπαν άσχετε; Γιατί εγώ ξέρω ότι για το δικό μου το παιδί έδινα 20€ το μήνα. Για την στολή (μπουφάν, ισοθερμικό, φόρμα), δώσαμε 50€, οπότε τα παραμυθάκια σου αλλού και όχι σε εμένα. Όσο για τα δελτία, πρώτον, τα μικρά κάτω των 17 δεν έχουν δελτίο, αλλά κάνουν απλή εγγραφή, οπότε πάλι βλακεία έγραψες. Γι' αυτό, κόψε τα παραμύθια, παίξε με τις κούκλες σου, ξεκίνα το κέντημα ή ασχολήσου με κάτι άλλο.

      Διαγραφή
  3. O Γιάννης Ξανθόπουλος πρώτη φορά αγωνίστηκε σε ανδρική ομάδα στην ομάδα του Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΔΡΟΣΕΡΟΥ τήν περίοδο 2014-15 όταν η ομάδα του Δροσερού ανήλθε για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Α΄ κατηγορία έχοντας για προπονητή τον ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΛΙΟΥΦΑ. Τον Γιάννη Ξανθόπουλο ο Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΡΟΣΕΡΟΥ απέκτησε εκείνη την περίοδο από την Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών του Σάββα Παπαδόπουλου. Τήν επόμένη μετά από άκρως επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά τόσο γιά τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή όσο και για την ομάδα του Δροσερού που εκείνη την περίοδο κατέλαβε τη 5η θεση μεταγράφηκε στην Ποντιακή Νεολαία Κρύας Βρύσης και έκτοτε ακολούθησε την που γράφετε στό άρθρο σας. Αυτά σαν απαραίτητη διευκρίνηση για να αποδίδονται τα τού Καίσαρος τω Καίσαρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365