Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022

Αναβολή ερασιτεχνικων πρωταθληματων αποφάσισε η ΓΣ της ΕΠΟ

Αναβολή

Με ψήφους 57 ναι, 4 όχι (Ολυμπιακός, ΕΠΣ Ηλείας, ΕΠΣ Λακωνίας, ΕΠΣ Πειραιά) και 4 λευκά (Αστέρας Τρίπολης, ΝΠΣ Βόλος, Ιωνικός, Λαμία), η ΕΠΟ αποφάσισε την επ αορίστου αναβολή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων και κανένας δεν γνωρίζει το μέλλον του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Έτσι λοιπόν η κόντρα της ΕΠΟ και του Υφυπουργού Αθλητισμού καλά κρατεί με θύματα φυσικά παράγοντες, προπονητές, παίκτες και τους λάτρεις του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Δυστυχώς 5-10 άνθρωποι αποφασίζουν για χιλιάδες αθλητές, όπως πάντα με αποφάσεις εν θερμώ και όλα πλέον είναι στον αυτόματο πιλότο.

Άνθρωποι χωρίς προγραμματισμό, χωρίς σκέψεις και ιδέες για τον αθλητισμό, παρά μόνο για την καρέκλα και πάντα ανέτοιμοι για να πάρουν σωστές αποφάσεις.

Οι ερασιτέχνες παράγοντες που συνεχώς έχουν το χέρι στην τσέπη θα κληθούν να πληρώσουν εκ νέου το μάρμαρο από την κόντρα των δύο πλευρών, καθώς η αναστολή σημαίνει επιμήκυνση των αγωνιστικών υποχρεώσεων, ενώ και τώρα που θα υπάρχει αναστολή οι ομάδες θα συνεχίσουν τις προπονήσεις και τα φιλικά παιχνίδια.

6 σχόλια:

  1. Η ΕΠΟ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΗΔΗ..ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΤΗΣ ΕΠΣ ,ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ 4 ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΝΑ ΜΈΙΝΟΥΝ ΑΝΕΝΕΡΓΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΕΠΣ Πέλλας γιατι ψήφισε αναστολή, αφού σχεδόν όλα τα σωματεία ειναι στο μητρώο, τι καραγκιοζιλίκια ειναι αυτά Αντωνίου; Πας εναντίον των ομάδων έτσι που έτρεξαν να κανουν τα χαρτιά για να μπουν στο μητρώο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ολα για το τσαλι γίνονται και τον ΑΣ μια ομάδα τόν Γιαννιτσών και μια ομάδα του Τσαλιου.τεο μόνο μεταγραφές ανακοινώνεται μαζί με τον Σάββα βγήκε Και εξηγείται στον κόσμο γιατί ακόμα δεν μπήκατε στο μητρώο.και Με την ανοχή της ένωση μπικατε στην κλήρωση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ό,τι να 'ναι.
      Μάλλον δεν σου το έμαθαν καλά το μάθημα σου. Ο Α.Σ., έχει από πέρυσι «μητρώο», το οποίο και επικαιροποίησε φέτος, αλλά λόγω μιας εκκρεμότητας με ένα έγγραφο, το θέμα είχε σκαλώσει και το ζήτημα είναι διαδικαστικό. Μην ανησυχείς όμως και μας πάθεις και κάτι, ο Α.Σ. ξεκινάει σήμερα προετοιμασία, με προπονητή τον Κωστογλίδη και με 21 ποδοσφαιριστές. Σήμερα - αύριο, θα μάθεις και τα ονόματα. Περαστικά σου και καλή χώνεψη.

      Διαγραφή
  4. Όλοι οι πρόεδροι τα κλειδιά σας στα γραφεία της επσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κύριοι δυστυχώς το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο τελείωσε ομάδες σταμάτησαν,παράγοντες δεν υπάρχουν,η νεολαία ασχολείται με άλλα θέματα, πολλοί διαιτητές τα παράτησαν και τώρα η ΕΠΟ τα διακόπτει όλα !Ρώτησαν τις ομάδες και τους προέδρους που πληρώνουν; Άντε καληνύχτα..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365