Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022

Απίστευτο: Γυναίκα δέχθηκε επίθεση με καυστικό υγρό από τον σύντροφό της αλλά τον «δικαιολόγησε»

Η γυναίκα είχε εμφανή εγκαύματα σε σημεία του σώματός της

Περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας καταγράφηκε στην Κρήτη όπου ένας άνδρας επιτέθηκε στη σύντροφό του με καυστικό υγρό!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία κλήθηκε να επέμβει σε ένα περιστατικό που καταγγέλθηκε ότι συνέβη σε εξοχική κατοικία στο Ρέθυμνο όπου διέμενε ζευγάρι ξένων.


Ειδικότερα, μετά από παρέμβαση περίοικων οι οποίοι άκουσαν φωνές, η Αστυνομία έφτασε στο σημείο όπου -όπως διαπιστώθηκε- ένας 44χρονος άνδρας είχε τραυματίσει την 40χρονη σύντροφό του (και) με χρήση άγνωστου καυστικού υγρού.


Η γυναίκα είχε εμφανή εγκαύματα σε σημεία του σώματός της, ωστόσο βρισκόταν σε κατάσταση μέθης και χρειάστηκαν ώρες για να συνέλθει και να μπορέσει να καταθέσει στους αστυνομικούς.


Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, η 40χρονη ανέφερε στους άνδρες της ΕΛΑΣ πως δεν επιθυμεί τη δίωξη του συντρόφου της, αφού όπως δήλωσε η ίδια «τον ώθησε στην απόφαση να της ρίξει καυστικό υγρό».


Σε βάρος του 44χρονου σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ αφέθηκε ελεύθερος με εντολή του εισαγγελέα Ρεθύμνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365