Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022

Εδεσσαϊκός: Ανανέωσε ο Κουκουλέκης - Νέος γυμναστής ο Πολυτίδης

Δείτε τις ανακοινώσεις του συλλόγου

Δείτε τις ανακοινώσεις του συλλόγου:


ΑΝΑΝΕΩΣΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ  ΚΟΥΚΟΥΛΕΚΗΣ

Ο Εδεσσαϊκός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον υψηλόσωμο σκληροτραχηλο μέσοαμυντικό Δημήτρη Κουκουλέκη. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας ο Δημήτρης μας είπε :

Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα την παραμονή μου στην ομάδα και αυτήν χρόνια. Φέτος οι απαιτήσεις θα είναι διαφορετικές και λόγω της νέας δομής του πρωταθλήματος και λόγω των συνθηκών που μας αναγκάζουν να δημιουργήσουμε μια ομάδα από την αρχή διατηρώντας τον πήχη όσο πιο ψηλά γίνεται καθώς η ομάδα προέρχεται από μια χρονιά με εξαιρετική παρουσία στο πρωτάθλημα. Για τον λόγο αυτό θα πρέπει να βάλουμε όλοι τα δυνατά μας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. 


O ΕΥΘΥΜΗΣ ΠΟΛΥΤΙΔΗΣ ΝΕΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ ΣΤΟΝ ΕΔΕΣΣΑΪΚΟ 


Ο Εδεσσαϊκός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον 26χρονο γυμναστή Εύθυμη Πολυτίδη.Κατοχος διπλώματος uefa b, αναλυτής ποδοσφαίρου με καταγωγή από την Σκύδρα ο Ευθύμης εκτός από γυμναστής θα είναι και ο στενός τεχνικός συνεργάτης του Αλέκου Κουρτογλου.


Στις πρώτες του δηλώσεις ο Ευθύμης Πολυτίδης μας είπε :

Είναι μεγάλη μου χαρά που θα ανήκω στην οικογένεια του Εδεσσαϊκού την φετινή χρονιά. Ευελπιστώ με σκληρή και μεθοδική δουλειά να πετύχουμε τους ομαδικούς και ατομικούς μας στόχους. Εύχομαι ο κόσμος να αγκαλιάσει την φετινή προσπάθεια και όλοι μαζί να απολαύσουμε ποδοσφαιρικά Σαββατοκύριακα γεμάτα με πάθος και ένταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365