Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022

Σε αναστολή και η Γ’ Εθνική αν αποφασιστεί αναστολή από τις τοπικες ΕΠΣ

Η ΓΣ θα αποφασίσει αν θα ανασταλούν όλες οι διοργανώσεις των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων

Η 30η του Σεπτέμβρη όταν η ΕΠΟ έχει την Γενική Συνέλευση των μελών της και θα συζητηθεί το πρόβλημα που προέκυψε με το περίφημο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της ΓΓΑ, θα είναι η μέρα που θα παρθούν σημαντικές αποφάσεις.

Η ΓΣ θα αποφασίσει αν θα ανασταλούν όλες οι διοργανώσεις των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων. Αν τελικά αποφασιστεί αυτό η αναστολή θα ισχύσει και για την Γ’ Εθνική κατηγορία, από την στιγμή που κι αυτή λογίζεται ερασιτεχνική κατηγορία.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ Άγγελος Δανιήλ, ανέφερε τα παρακάτω:

Και η Γ΄ Εθνική, είναι ερασιτεχνική κατηγορία. Το Μητρώο, δεν είναι κάτι το οποίο αφορά μόνο τα τοπικά πρωταθλήματα. Αφορά και τη Γ΄ Εθνική. Εάν φτάσαμε ως εδώ που φτάσαμε και ακόμα υπάρχει ανοιχτή η υπόθεση Αγροτικού Αστέρα-Πανδραμαϊκού, είναι επειδή ο Αγροτικός Αστέρας δεν είχε εγγραφεί στο Μητρώο. Πώς θα ξεκινήσουμε το Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, αν δεν ξεκαθαριστούν τα πράγματα.

Με ποιο σκεπτικό θα αποβάλλουμε ομάδες; Με ποιον Κανονισμό; Και πώς θα πορευτούμε; Προσωπικά δεν θα μπω σε αυτή τη διαδικασία, όπως και η ΕΠΟ. Προτιμώ να κηρυχθώ έκπτωτος, παρά να θέσω σε κίνδυνο τη συμμετοχή του ελληνικού ποδοσφαίρου στις διεθνείς διοργανώσεις. Πρέπει να αντιληφθούμε όλοι, ότι η FIFA δεν παίζει. Και αν διαπιστωθεί παρέμβαση στο αυτοδιοίκητο, τα γεγονότα θα έρθουν να μας προλάβουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365