Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022

Ο νέος τεχνικός της Δόξας Μεγαπλατάνου

Ο νέος τεχνικός της Δόξας Μεγαπλατάνου

Σε συμφωνία με προπονητή ήρθε η Δόξα Μεγαπλατάνου που θα έχει φέτος στον πάγκο της τον Μάκη Δεμίρη.

Ο Πολυκαρπιώτης τεχνικός που θα καθίσει στον πάγκο της Δόξας και θα την καθοδηγήσει στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας την νέα αγωνιστική περίοδο, έχει τις εμπειρίες που χρειάζεται καθώς έχει φάει τους πάγκους με το κουτάλι και η διοίκηση των μαυραετών πιστεύει πολύ στο πρόσωπο του.

Στο παρελθόν μεταξύ των άλλων έχει εργαστεί στον Μέγα Αλέξανδρο Όρμας, στην Νίκη Καλής, στον Όλυμπο Αψάλου, στον ΑΣ Πρόμαχοι, στην Δόξα Εξαπλατάνου, στην Αναγέννηση Δωροθέας και στον Άρη Λουτρακίου.

2 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια στην ομάδα για την επιλογή που έκανε. Εξαίρετος προπονητής , μα πάνω από όλα άνθρωπος. Σε όσες ομάδες ανέλαβε τις ανέβασε επίπεδο. Καλή αρχή στην ομάδα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365