Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022

Εδεσσαϊκός: Ανανέωσε ο Ερυθρόπουλος

Ανανέωση

Ο Εδεσσαϊκός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον τερματοφυλακα Παύλο Ερυθροπουλο. 


Για τον goalkeeper θα είναι η 3η διαδοχική σεζόν που θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα με την τρίαινα στο στήθος.


Ο Παύλος Ερυθροπουλος στις πρώτες του δηλώσεις, μετά τα τυπικά της συμφωνίας, τόνισε:

Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανεώνω την συνεργασία μου με τον Eδεσσαϊκό, μια ομάδα με τεράστια ιστορία. Kαταρχήν εύχομαι να έχουμε όλοι την υγεία μας και μετέπειτα υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Eυχαριστώ την ομάδα για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και καλώ τους πάντες να στηρίξουν την ομάδα και να δείξουν τι σημαίνει πραγματικά  Εδεσσαϊκός 

1 σχόλιο:

  1. Πριν τα Χριστούγεννα, όλοι θα ψάχνουν τα λεφτά τους. Με υποσχέσεις, δεν κάνεις ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365