Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022

Έρχεται έκπτωση για το πετρέλαιο θέρμανσης στην αντλία: Για ποιους διπλασιάζεται το επίδομα θέρμανσης

Αυξήσεις στο επίδομα θέρμανσης

Ο πρωθυπουργός εξήγγειλε από την ΔΕΘ ειδική παρέμβαση της κυβέρνησης για τη μείωση του κόστους του πετρελαίου θέρμανσης στην αντλία - ένα μέτρο με οριζόντια εφαρμογή, που θα επηρεάσει όλους τους πολίτες.

Αυξήσεις στο επίδομα θέρμανσης εξήγγειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη ΔΕΘ - μια παρέμβαση με συνολικό κόστος που θα αγγίξει συνολικά τα  300 εκατ. ευρώ.


Το επίδομα θέρμανσης, πέρυσι είχε αυξηθεί από τα 84 εκατομμύρια και είχε πάει στα 174 εκατομμύρια. Σήμερα θα φτάσει τα 300 εκατομμύρια. Τα κριτήρια διευρύνονται, ώστε να ανακουφιστούν περίπου 1,3 εκ. νοικοκυριά, σημείωσε χαρακτηριστικά.


Παράλληλα, διπλασιάζεται το επίδομα θέρμανσης για όσους χρησιμοποιήσουν για πρώτη φορά φέτος πετρέλαιο ή οποιοδήποτε άλλο καύσιμο - πλην του φυσικού αερίου.


Ένα ισχυρό κίνητρο για την αντικατάσταση του ηλεκτρισμού ή του φυσικού αερίου με άλλες μορφές θέρμανσης, όπου αυτό μπορεί να είναι εφικτό. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365