Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022

Από την Δόξα στον Εθνικό Μαλγάρων

Να σημειωθεί ότι η νέα του ομάδα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Μακεδονίας

Στον Εθνικό Μαλγάρων , ομάδα του γειτονικής Θεσσαλονίκης θα αγωνίζεται ο νεαρός τερματοφύλακας Αρχιμήδης Γεωργιάδης, που μετακομίζει στον γειτονικό νομό, μετά το πέρασμα του από τα γήπεδα της ΕΠΣ Πέλλας.

Ο 19χρονος πορτιέρο που τα τελευταία χρόνια με τα χρώματα της Δόξας Μελισσίου πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις, αγωνιζόμενος με ιδιαίτερη επιτυχία στο πρωτάθλημα της Α1 και βοήθησε την ομάδα του, όποτε του ζητήθηκε.

Να σημειωθεί ότι η νέα του ομάδα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Μακεδονίας και αποτελεί από τις ιστορικές ομάδες της Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365