Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022

Ένας ακόμη παίκτης από την Πέλλα στο Κιλκίς

Να σημειωθεί ότι η νέα του ομάδα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Κιλκίς

Στον Απόλλωνα Ευρωπού, ομάδα του γειτονικού Κιλκίς θα αγωνίζεται ο νεαρός τερματοφύλακας Αλέξανδρος Σαββουλίδης, που μετακομίζει στον γειτονικό νομό, μετά το περσινό πέρασμα του από τα γήπεδα της ΕΠΣ Πέλλας.

Ο 21χρονος πορτιέρο που πέρσι πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις, αγωνιζόμενος με ιδιαίτερη επιτυχία στον Μέγα Αλέξανδρο Πέλλας, ενώ παλιότερα αγωνίστηκε και στην Αναγέννηση Γιαννιτσών, στην Ηλιούπολη Αττικής, στον Εθνικό Γιαννιτσών, ενώ έχει υπερασπιστεί και τα γκολπόστ της Μικτής Πέλλας.

Να σημειωθεί ότι η νέα του ομάδα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Κιλκίς και αναμένεται να πρωταγωνιστήσει φέτος, έχοντας αρκετούς παίκτες στο ρόστερ της από την Πέλλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365