Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022

Παράταση στην αγωνία για τις ΕΠΣ και τα σωματεία που δεν είναι στο μητρώο της ΓΓΑ

Η παράταση λήγει την ερχόμενη Δευτέρα αλλά συζητείται να δοθεί νέα μικρή παράταση
Η μικρή παράταση που δόθηκε λήγει την ερχόμενη Δευτέρα, αλλά λέγεται ότι θα δοθεί νέα μικρή παράταση, με τις συζητήσεις να συνεχίζονται ανάμεσα σε Υφυπουργείο αθλητισμού και ΕΠΟ, καθώς έδωσαν την ίδια ενημέρωση για το αποτέλεσμα της τετραμερούς συνάντησης, που έγινε όσον αφορά τις κυρώσεις που προβλέπει ο νόμος για τα σωματεία του ποδοσφαίρου στην προκειμένη περίπτωση, τα οποία δεν έχουν εγγραφεί στο μητρώο της ΓΓΑ.

Η παράταση λήγει την ερχόμενη Δευτέρα αλλά συζητείται να δοθεί νέα μικρή παράταση, με την αγωνία να παραμένει στα ύψη, στις ΕΠΣ και στα σωματεία που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις του νόμου.

Δείτε την από κοινού, ενημέρωση: «Πολύωρη, διεξοδική και παραγωγική συζήτηση είχε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, με τους εκπροσώπους των FIFA και UEFA, Χάιντι Μπέχα, Λούκα Νικόλα, Μάριο Γεωργίου, τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο και τον εκτελούντα χρέη Διευθύνοντα Συμβούλου, Ιάκωβο Φιλιππούση, σχετικά με την υποχρέωση των ερασιτεχνικών ποδοσφαιρικών σωματείων να διαθέτουν την απαραίτητη εκ του νόμου Ειδική Αθλητική Αναγνώριση, το Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων και την εγγραφή τους σ’ αυτό.»

Η συζήτηση σε επίπεδο στελεχών του Υφυπουργείου και της ΕΠΟ θα συνεχιστεί την προσεχή εβδομάδα, με την ελπίδα ότι θα βρεθεί επιτέλους λύση σε αυτό το φλέγον θέμα.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365