Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022

Ξεκίνησε την προετοιμασία της η Δόξα Μελισσίου

Ξεκίνησε την προετοιμασία
Συμπλήρωσε την πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας η ιστορική ΔΟΞΑ Μελισσίου, στο Δημοτικό Γήπεδο Μελισσίου, με καθημερινές απογευματικές προπονήσεις, υπό την επίβλεψη του έμπειρου  τεχνικού Γιάννη Σερέτη και του προπονητή τερματοφυλάκων Χρήστου Καρκαμάνη.

Στην ομάδα των μαυραετών ανανέωσαν οι:

Μιχαήλ Κοκκινίδης.
Αριστοφάνης Ξανθόπουλος,
Αθανάσιος Θεοδωρούδης,
Γιάννης Ασλανίδης,
Αλέξανδρος Τζήμας,
Μιχαήλ Γκότσης,
Αναστάσιος Χατζόγλου,
Γιάννης Πισμισάκης,
Αντώνης Πισμισάκης,
Βασίλειος Χατζηδάκης,
Βλαδίμηρος Σιδέρης,
Πέτρος Χατζηπαρασίδης,
Κυριάκος Παναγιωτίδης

Και μέχρι σήμερα το ρόστερ της ομάδας ενισχύθηκε με τους:
Ποιμενίδη Ανέστη τερματοφύλακα, από Μακεδονικό Γρίβας και Μικτ’η Πέλλας,
Δεληδιαμαντή Χάρη τερματοφύλακα, από Κ19 Αλμωπού Αριδαίας,
Δελήδιαμαντή Χάρη αμυντικό -μέσο από Αλμωπό Αριδαίας,
Τερζή Αλέξανδρο επιθετικό από Άρη Παλαιφύτου, Αναγέννηση Γιαννιτσών,
Κελέση Γεώργιο, επιθετικό από Κ19 Βέροιας,
Χατζηχρήστο Γεώργιο, επιθετικό από ΔΟΞΑ Μανδάλου,
Καραγκιαούρη Τηλέμαχο, αμυντικό μέσο,  από ΑΡΗ Προφήτη Ηλία,
Γραμματικού Παναγιώτη, μέσο-επιθετικό, από Κ 17 Ν.Π.Σ Βόλος.
 
Το τεχνικό team υπό τον Κ.Φάβα, το Γ. Φωστηρόπουλο σε συνεργασία με τον προπονητή Γιάννη Σερέτη, είναι πολύ κοντά στην απόκτηση 3-4 παικτών σε όλες τις θέσεις, με σκοπό την πλήρη ενίσχυση του ρόστερ ώστε να είναι ετοιμοπόλεμο να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Α1 Πέλλας και το κύπελο ερασιτεχνών του νομού.
 
Μάλιστα, χθες Παρασκευή, οι μαυραετοί έδωσαν το πρώτο φιλικό με την νεανική ομάδα του ΠΑΟΚ -Πατριαρχείο, χρησιμοποιώντας, μόνο τους νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές, οι οποίοι άφησαν άριστες εντυπώσεις, πετυχαίνοντας την πρώτη νίκη με σκορ 1-0, με γκολ του Κ. Παναγιωτίδη, χάνοντας πληθώρα ευκαιριών για μεγαλύτερο σκορ. Δέον να τονισθεί ότι η νεανική ομάδα του Πατριαρχείου, άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις, υποσχόμενη ότι φέτος θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Α κατηγορίας Πέλλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365