Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022

Γυναίκα συνελήφθη γιατί έδειρε τον άντρα της με σκουπόξυλο και καλώδιο

Ο άνδρας πήγε στο αστυνομικό τμήμα και μήνυσε τη γυναίκα

Στη σύλληψη μιας γυναίκας, προχώρησαν το πρωί του Σαββάτου οι άνδρες της αστυνομίας του ΑΤ Νάξου.


Σύμφωνα με πληροφορίες του cyclades24, σε χωριό της ορεινής Νάξου, η έντονη λογομαχία αντρόγυνου τα ξημερώματα του Σαββάτου, κατέληξε σε άσκηση σωματικής βίας, εις βάρος του άνδρα από τη γυναίκα.


Ο άνδρας πήγε στο αστυνομικό τμήμα και μήνυσε τη γυναίκα, αφού όπως υποστηρίζει του άσκησε σωματικές βλάβες με σκουπόξυλο και ένα καλώδιο ρεύματος.


Αυτό είχε ως συνέπεια να συλληφθεί η γυναίκα το πρωί του Σαββάτου.



Έτσι και αφού συμπληρώθηκε η δικογραφία, αφέθηκε ελεύθερη με εντολή εισαγγελέως. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365