Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022

Φέτος ο Covid έχει άλλο όνομα - Αυγενάκης και ΕΠΟ ταφόπλακα για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο

Το πρόβλημα είναι ένα και είναι η άγρια κόντρα του Υφυπουργού Αθμητισμού και της ΕΠΟ
Οι περισσότερες τοπικές Ενώσεις προχώρησαν σε αναστολή των αγωνιστικών δραστηριοτήτων τους, μετά τις τελευταίες εξελίξεις όσον αφορά το Μητρώο και την μη έγκαιρη επανεγγραφή των ερασιτεχνικών ομάδων.

Κάποιοι κύριοι που προφανώς δεν έχουν προβλήματα στην ζωή τους λόγω των παχυλών μισθών που πληρώνει ο κακόμοιρος ελληνικός λαός, παίζουν το παιχνίδι τους όπως αυτοί θέλουν για μα ικανοποιήσουν το εγώ τους και να ορθώσουν το ανάστημα τους, αλλά και να κάνουν κατάχρηση εξουσίας σε όσους κάνουν το λάθος να μην συμφωνήσουν με την δική τους άποψη.

Όλο αυτό που γίνεται σίγουρα απεικονίζει την άθλια κατάσταση στην χώρα μας και σίγουρα το πρόβλημα δεν είναι η εγγραφή στο Μητρώο, καθώς αυτή μπορούσε να γίνει εύκολα και με λιγότερα δικαιολογητικά, προς διευκόλυνση των σωματείων και όλων των εμπλεκομένων και χωρίς κανένα πρόβλημα.

Το πρόβλημα είναι ένα και είναι η άγρια κόντρα του Υφυπουργού Αθμητισμού και της ΕΠΟ την οποία πληρώνει ο αιμοδότης του Ελληνικού ποδοσφαίρου, που δεν είναι άλλος από τον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Πριν μια διετία είχαμε να αντιμετωπίσουμε τεράστια προβλήματα με τον Covid και δεν παίχθηκε ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, φέτος ωστόσο ο Covid έχει άλλο ονοματεπώνυμο «Υφυπουργείο Αθλητισμού & ΕΠΟ», ένα ονοματεπώνυμο που στερεί το χόμπι χιλιάδων ανθρώπων, επειδή το αποφασίζομε και διατάζομε είναι στο μυαλό κάποιων ανθρώπων που ήδη θα έπρεπε να είχαν πάει στο σπίτι τους από καιρό και όχι να παίζουν με τα νεύρα των συνανθρώπων τους, απλά και μόνο επειδή κάποιος τους εμπιστεύθηκε μια υπεύθυνη θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365