Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022

Προβλήματα στο Instagram – Δεν φτάνουν τα μηνύματα στον παραλήπτη

Δεν είναι γνωστή για η αιτία του προβλήματος και δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση

Προβλήματα καταγράφονται στην επικοινωνία μέσω Instagram. Πολλοί χρήστες αναφέρουν, συγκεκριμένα, ότι τα προσωπικά μηνύματα που στέλνουν στο Instagram δεν παραδίδονται και ότι λαμβάνουν ένα μήνυμα σφάλματος που γράφει: «το μήνυμα δεν είναι διαθέσιμο. Αυτό το περιεχόμενο μπορεί να έχει διαγραφεί από τον κάτοχό του ή να είναι κρυφό εξαιτίας των ρυθμίσεων ιδιωτικότητας».


Το ίδιο πρόβλημα παρουσιάζεται και με τις «αντιδράσεις» (reactions) στα stories, που δεν φτάνουν ποτέ στον παραλήπτη τους -και ο αποστολέας λαμβάνει το ίδιο μήνυμα σφάλματος.



Σύμφωνα με αναφορές από χρήστες αλλά και από την ιστοσελίδα «Down Detector», που καταγράφει τέτοιου τύπου προβλήματα, τα μηνύματα στο Instagram φαίνεται ότι «κολλάνε».


Δεν είναι γνωστή για η αιτία του προβλήματος και δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365