Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022

Nέα προθεσμία για το μητρώο

Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2022
Με νεότερη ανακοίνωση της η ΓΓΑ σχετικά με το μητρώο αναφέρει ότι εγγεγραμμένα σωματεία στο μητρώο θεωρούνται και αυτά που είναι εγγεγραμμένα αλλά δεν έχουν κάνει επικαιροποιημένες αιτήσεις και αυτό ισχύει τουλάχιστον μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2022.

Αναλυτικά αναφέρει τα εξής: 

«Όλα τα σωματεία που εμφανίζονται στην παρούσα εφαρμογή (λίστα εγγεγραμμένων ομάδων στο μητρώο) είναι εγγεγραμμένα στο Μητρώο 2022. Η ημερομηνία εγγραφής/επανεγγραφής, που εμφανίζεται στην τελευταία στήλη, αποτελεί πληροφόρηση για τον χρόνο νέας εγγραφής/επανεγγραφής ενός σωματείου. Σε όσα σωματεία δεν εμφανίζεται η ημερομηνία αυτή, είναι εγγεγραμμένα στο Μητρώο τουλάχιστον μέχρι και τις 31/12/2022».

Πάντως έτσι κι αλλιώς η ΕΠΟ με ανακοίνωση της ανέφερε ότι μπορούν να πάρουν μέρος στα πρωταθλήματα όλα τα σωματεία είτε είναι, είτε  δεν είναι, στο μητρώο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365