Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022

ΜΠΑΜ: Ανακοίνωσε παίκτη από SL 2 ο Εθνικός Γιαννιτσών

Ανακοίνωση
Μια σπουδαία μεταγραφή ανακοίνωσε ο Εθνικός Γιαννιτσών, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον Στάθη Καράμπελα που πέρσι αγωνίστηκε με τα χρώματα του Αλμωπού στην SL 2, ενώ παλιότερα ο 22χρονος άσος αγωνίστηκε σε Εδεσσαϊκό, ΑΣ Σαντορίνης, ΑΕΚ Κ20, Αιγινιακό, Άρη Θεσσαλονίκης Κ19 και Βέροια ΝΠΣ.

Σαφώς και πρόκειται για το μπαμ της μεταγραφικής περιόδου μέχρι στιγμής, μια μεταγραφή που δυναμώνει τον περσινό πρωταθλητή της ΕΠΣ Πέλλας.

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση:

«Το ΔΣ του ΑΣ Εθνικός Γιαννιτσών καλωσορίζει τον Στάθη Καράμπελα στην μεγάλη οικογένεια μας και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία !!!
Τελευταίος σύλλογος ο οποίος αγωνιζόταν ο Στάθης Καράμπελας ήταν ο Αλμωπός Αριδαίας.»

2 σχόλια:

  1. Μπράβο στον Τεο και Σαββα για την νέα ομάδα που δημιουργούν.και απ ότι λένε στο τσαλι ο Τεο έχει άλλους 2/3 πρωτοκλασάτους έτοιμους για την ομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα γίνεται ακόμα πιο εύκολη η άνοδος στην Γ εθνική και αφήστε τους άλλους να πονάνε εκεί που πήγαν! Καλή επιτυχία στα παιδιά του εθνικού, το αξίζετε και θα το πάρετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365