Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022

Οι όμιλοι της SL 2 και η πρώτη αγωνιστική - Δύσκολο ξεκίνημα για τον Αλμωπό, όλο το πρόγραμμα του

Σε εξέλιξη βρίσκεται το ΔΣ της Super League 2

Η διοργανώτρια ενημέρωσε την κατάρτιση των δύο ομίλων με μία ομάδα ερώτημα.

Ημερομηνία έναρξης 15-16 Οκτωβρίου.


Σε εξέλιξη βρίσκεται το ΔΣ της Super League 2 μετά το τέλος του οποίου έχει προγραμματιστεί η κλήρωση του πρωταθλήματος. Έως και τη Δευτέρα (05/09) καμία ΠΑΕ δεν δήλωσε ότι αποσύρεται, οπότε η λίγκα ανανέωσε στην ιστοσελίδα της τους δύο ομίλους, οι οποίοι έχουν ως εξής:

Α' ΟΜΙΛΟΣ: Απόλλων Λάρισας, Ξάνθη, ΑΕΛ, Αλμωπός Αριδαίας, ΠΑΟΚ Β, Παναθηναϊκός Β, Απόλλων Πόντου, Αναγέννηση Καρδίτσας, Πανσερραϊκός, ΠΟΤ Ηρακλής, Θεσπρωτός, Νίκη Βόλου, Μακεδονικός, Βέροια, εκπρόσωπος Γ' Εθνικής.


Β' ΟΜΙΛΟΣ: Χανιά, Εργοτέλης, Διαγόρας, ΟΦ Ιεράπετρας, Αιγάλεω, Επισκοπή, Καλαμάτα, Καλλιθέα, Ηρόδοτος, Κηφισιά, ΑΕΚ Β, Ολυμπιακός Β, Απόλλων Σμύρνης, Παναχαϊκή, Προοδευτική.


Η πρώτη αγωνιστική της Super League 2 - Όλο το πρόγραμμα του Αλμωπού


Τώρα διεξάγεται η κλήρωση της SL 2 και ο Αλμωπός την 1η αγωνιστική θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Η 1η αγωνιστική έχει ως εξής:

Α’ όμιλος

Απόλλων Πόντου-Ξάνθη

ΑΕΛ-Εκπρόσωπος Γ’ Εθνικής

Βέροια-ΠΑΟΚ Β’

Μακεδονικός-Νίκη Βόλου

Παναθηναϊκός Β’-Απόλλων Λάρισας

Πανσερραϊκός-Θεσπρωτός

Ηρακλής-Αλμωπός Αριδαίας

Ρεπό: Αναγέννηση Καρδίτσας


Αλμωπός - Πανσερραϊκός


Παναθηναϊκός Β - Αλμωπός


Αλμωπός - Μακεδονικός


Βέροια - Αλμωπός


Αλμωπός - Λάρισα


Απόλλων Πόντου - Αλμωπός


Αλμωπός - Αναγέννηση Καρδίτσας


Ξάνθη - Αλμωπός


10η

Αλμωπός - Ομάδα Α


11η

ΠΑΟΚ Β - Αλμωπός


12η

Αλμωπός - Νίκη Βόλου


13η

Απόλλων Λάρισας - Αλμωπός


14η

Αλμωπός - Θεσπρωτός


15η Ρεπό Αλμωπός

4 σχόλια:

  1. Τό πρόγραμμα βγήκε όμως ο Αλμωπος ακόμα δεν παρουσίασε όλοι την ομάδα φιλικά δεν έχει ακόμα κάποιοι παίκτες δεν έχουν λάβει τά υπόλοιπα χρήματα της περσινής χρονιάς,επισεις τό γήπεδο ακόμα ανέτοιμο ενώ οι βροχές άρχισαν,τα γράφω αυτά γιατί οι περισσότερες ομάδες της σούπερ λιγκ 2 έχουν κάνει φιλικά καί ο Αλμωπος ακόμα μεταγραφές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εισαι ο ίδιος(το καταλαβαινει κανεις απο τον γραφικό σ χαρακτήρα και τους τόνους που βαζεις παντου) που κανεις αυτα τα σχολια ολη την χρονια..γιατι πονάς τοσο που βρίσκετε εκει ο αλμωπος..;;

      Διαγραφή
    2. Είσαι λάθος και λές αρλουμπες όταν δεν ξέρεις τον άλλον που γράφει καί γιατί γράφει, εσύ τώρα κατάλαβες ότι αυτά που έγραψα είναι γιατί έχω κακια για τον Αλμωπο, λοιπόν αδερφέ αν ήξερες ποιός είμαι δεν θά τά έγραφες αυτά λυπάμαι αν σου έδωσα αυτή την γνώμη, τώρα αν είχα τέτοια κακία θα έγραφα άλλα μήπως λοιπόν δεν είναι αλήθεια ότι έπρεπε τώρα νά έκανε προπονήσεις και φιλικά; Τώρα για τον γραφικό χαρακτήρα είναι το σχόλιο κι από εκεί κρίνεις τους ανθρώπους τότε είσαι λάθος γιατί είδαμε καί κάποιους εγγράμματους πόσοι κακία έχουν μέσα τους.Υ.Γ. μήν κρίνεις για νά μήν κριθείς.

      Διαγραφή
  2. Η ομαδάρα μας και φέτος θα κάνει ζημίες μεγάλες. Αρκεί να είμαστε όλοι δίπλα της

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365