Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022

Απίστευτο ξύλο με Snik στην Κατερίνη: Έπαιξε μπουνιές, ματωμένοι θαμώνες (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε βίντεο
Μεγάλης έκτασης επεισόδια στο χθεσινό live του Snik στην Κατερίνη, με μπουνιές, καρεκλιές, ιπτάμενα ποτήρια και τραυματίες.

Για ακόμα μία φορά οι εκπρόσωποι της trap μουσικής στην χώρα μας, ρίχνουν πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας για λάθος λόγο. Πρωταγωνιστής του νέου περιστατικού, αυτή την φορά, είναι ο Snik, του οποίου η εμφάνιση χθες το βράδυ στην Κατερίνη, έγινε κυριολεκτικά ροντέο.

Το μαγαζί λοιπόν που εμφανιζόταν ο γνωστός καλλιτέχνης είχε γεμίσει από νεαρά παιδιά που απολάμβαναν τα κομμάτια του, όμως σε κάποια φάση η κατάσταση άρχισε να εκτροχιάζεται επικίνδυνα.

Όπως μπορείτε να δείτε και στα videos που ήδη έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν στα social media, για λόγο που μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστός, ο Snik πήδηξε από τη σκηνή προς το κοινό όπου ήδη είχε αρχίσει να υπάρχει ένταση. Αυτό ήταν... Από εκεί και πέρα, η όλη φάση έγινε ανεξέλεγκτη.

Ξεκίνησε να πέφτει ένα μυθικό ξύλο, με τις αντιμαχόμενες πλευρές να είναι χωρισμένες σε δύο... στρατόπεδα. Η μία ήταν του γνωστού τράπερ και η άλλη μίας παρέας πελατών.

Άρχισαν λοιπόν να πέφτουν μπουνιές, κλωτσιές, ενώ κάποιος είχε πάρει ακόμα και μία καρέκλα για να χτυπήσει κάποιον που είχε βάλει στο... μάτι. Μάλιστα, στον αέρα άρχισαν να «πετάνε» και ποτήρια, τα οποία τραυμάτισαν τουλάχιστον ένα άτομο, το πρόσωπο του οποίου γέμισε αίματα.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό αν υπήρξε επέμβαση της αστυνομίας..

@retss.4 #katerini #snik #light ♬ πρωτότυπος ήχος - rets.4
@trap.community Sink fight se club🛫 #fyp #fypシ #foryou #snik #fy #ring #fight ♬ πρωτότυπος ήχος - trap community
@trap.community Megalo fight sto club me snik #fyp #fypシ #foryou #snik #hit #fy ♬ πρωτότυπος ήχος - trap community

7 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια σε όλους , πάντα άξιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απορώ γιατί κάποιοι ακούνε αυτό το σκουπίδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ζηλεύεις είναι ο καλύτερος! Και δέρνει κιόλας!

      Διαγραφή
    2. Έχεις δει αυτά τα αγοράκια,τους τραπερ πως κλαίνε όταν βρουν τα ζόρια,όταν δουν ότι δεν τους παίρνει?

      Διαγραφή
  3. «Trap μουσική» λέει. Δεν μπορούν να συνδυαστούν αυτές οι δύο λέξεις. Το «trap» πηγαίνει μόνο του. Η είδηση το αποδεικνύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πότε θα ξανάρθει Αριδαία!!!!!! Περιμένουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365