Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022

Snik – Κατερίνη: Έξι τραυματίες από το άγριο ξύλο στο κλαμπ (ΦΩΤΟ)

Οι 4 από τους 6 τραυματίες, αμέσως μόλις τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες έφυγαν για τις οικίες τους

Σε ρινγκ μετατράπηκε γνωστό κλαμπ της Κατερίνης κατά τη διάρκεια της συμπλοκής του γνωστού trapper Snik και των φίλων του με μία άλλη παρέα που βρισκόταν στο μαγαζί, με αποτέλεσμα να μεταφερθούν στο νοσοκομείο 6 τραυματίες.


Σύμφωνα με πληροφορίες από το Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, σε αυτό διακομίστηκαν με ασθενοφόρο έξι τραυματίες από την συμπλοκή στο κλαμπ με τον Snik, προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.


Οι 4 από τους 6 τραυματίες, αμέσως μόλις τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες έφυγαν για τις οικίες τους, ενώ δύο άτομα – μεταξύ των οποίων και μία ανήλικη- παρέμειναν για περαιτέρω νοσηλεία.


Τίποτα δεν προμήνυε αυτό που θα επακολουθούσε καθώς θα ήταν μία βραδιά διασκέδασης την τελευταία μέρα του καλοκαιριού. Όλα κυλούσαν ομαλά όταν για άγνωστη ακόμα αιτία, μία παρέα που διασκέδαζε μπροστά ακριβώς από τον trapper, ξεκίνησε να προκαλεί την παρέα του τραγουδιστή.


Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, στις 4.10 τα ξημερώματα ξεκίνησε η άγρια συμπλοκή μεταξύ τους με κλωτσιές και μπουνιές και με μπουκάλια, σκαμπό, σταντ και τραπέζια να εκσφενδονίζονται εκατέρωθεν. Οι φωνές και τα ουρλιαχτά πήραν τη θέση της μουσικής.


Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και έξω από το κλαμπ κατέφθασαν δύο περιπολικά και τρία ασθενοφόρα, ωστόσο αμέσως μετά το περιστατικό, κάποια από τα άτομα που είχαν συμμετάσχει στην συμπλοκή είχαν ήδη εξαφανιστεί.


Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν υποβλήθηκε καμία μήνυση, όποτε οι αστυνομικοί δεν μπόρεσαν να προβούν σε κάποια σύλληψη.

@kraniwtou Χαλαρά μετα από δυο μπουκάλια @snik #snik ♬ πρωτότυπος ήχος - Ανδριάνα Κρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365