Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022

Βίντεο με σκληρές εικόνες από τον ξυλοδαρμό του Snik: Τον είχαν κάτω και τον χτυπούσαν

Δείτε το βίντεο
Εικόνες σοκ κάνουν τον γύρω του διαδικτύου με την επίθεση που δέχθηκε ο Snik σε εστιατόριο της Θεσσαλονίκης.

Σε έναν ατελείωτο κύκλο βίας έχουν μπει δύο από τους πιο δημοφιλείς στη νεολαία τράπερ, ο Light και ο Snik. Το σαββατοκύριακο που μας πέρασε, ο πρώτος είχε αποκαλύψει την επίθεση που είχε δεχθεί ο μεγάλος του... αντίπαλος στην Θεσσαλονίκη, αποκαλύπτοντας μία φωτογραφία από το σκηνικό που έγινε.

Ο Snik με video που ανέβασε στο Instagram επιβεβαίωσε την επίθεση που δέχθηκε, ενώ εδώ και λίγες ώρες κυκλοφορεί και video ντοκουμέντο από το περιστατικό, στο οποίο υπάρχουν σκληρές σκηνές βίας.

Και αυτό γιατί όπως μπορείτε να δείτε, τον έχουν ρίξει στο έδαφος και τον χτυπάνε, βρίζοντάς και λέγοντάς του να μην ξαναπάει στην Θεσσαλονίκη.

«Ελάτε ξανά Θεσσαλονίκη. Θα σε μάθω εγώ. Μην ξαναέρθεις εδώ πέρα», του έλεγε χαρακτηριστικά.
@albert_lk @snikthehustla #fyp #foryou #fy #fypシ #snik #ksulo ♬ πρωτότυπος ήχος - Albert lluka

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365