Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Νίκη Καλής - Δόξα ΦΕΣ Μαυροβουνίου 0 - 3 / Στους Μαυραετούς το γειτονικό ντέρμπι

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365

Μεγάλη νίκη πέτυχε η Δόξα Μαυροβουνίου στο γειτονικό ντερμπι που έγινε στο γήπεδο της Καλής, επικρατώντας με σκορ 3-0 της τοπικής Νίκης και έτσι έκανε ιδανικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.

Το παιχνίδι που έγινε παρουσία αρκετών φιλάθλων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, ήταν δυνατό, είχε πάθος και οι δύο ομάδες ήθελαν την νίκη στην πρεμιέρα με τους φιλοξενούμενους καλύτερους σε γενικές γραμμές στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, να επιβάλουν τον ρυθμό τους και να παίρνουν δίκαια και καθαρά το τρίποντο της νίκης, απέναντι στους νεανικούς γηπεδούχους που πάλαιψαν σε όλη την αναμέτρηση, αλλά δεν κατάφεραν να αντιδράσουν απέναντι σε έναν ανώτερο αντίπαλο και υπέστησαν φυσιολογικά την ήττα.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και κατάφεραν να πάρουν νωρίς κεφάλι στο σκορ μόλις στο 10’ με τον Θωμά Τσίκο, ενώ στο 61’ ο Κώστας Σνάλα έγραψε το 0-2 κλειδώνοντας την νίκη των φιλοξενουμένων, που έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στην νίκη τους στο 80’ με τον Δημήτρη Πίττα να σκοράρει εναντίον της παλιάς του ομάδας και να διαμορφώνει το τελικό σκορ.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Αργυρός, Βλαδίκας, Μανωλάκης.


Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365:











































































1 σχόλιο:

  1. Κοιμόταν ο κριτιδης στο πρώτο ημίχρονο το δεξί μπακ έμπαζε και τον άφησε μέσα για 45 λεπτα, λουτσεσκου θα φας καλά μέσα στον προφιτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365