Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022

Η προκύρηξη στην Α1 της ΕΠΣ Πέλλας

Η προκύρηξη στην Α1 της ΕΠΣ Πέλλας

Χωρίς play off kκαι play out φέτος η Α1 Κατηγορία με τον πρωταθλητή να εκπροσωπεί την Πέλλα στα μπαράζ ανόδου, για την Γ’ Εθνική.

Όσον αφορά τον υποβιβασμό οι τρείς τελευταίες ομάδες θα πέφτουν Κατηγορία, ενώ δεν αποκλείεται να πέσει και 4η ομάδα, αν υποβιβαστεί ομάδα της Πέλλας από την Γ’ Εθνική, ενώ σε περίπτωση υποβιβασμού δύο ομάδων θα υποβιβαστεί  και 5η ομάδα.


Α1 Ερασιτεχνική Κατηγορία

Το πρωτάθλημα διεξάγεται σε έναν (1) όμιλο των δέκα πέντε ομάδων (15).

Ολοκληρώνονται οι διπλοί αγώνες (α’ και β’ γύρος) και σε περίπτωση ισοβαθμίας ομάδων, ισχύουν όσα αναφέρει το άρθρο 20 του Κ.Α.Π.

Έτσι, οριστικοποιείται η κατάταξη των ομάδων από τη 1η θέση μέχρι και την 15η θέση.

Η ομάδα που θα καταλάβει την πρώτη θέση, θα συμμετέχει στους αγώνες κατάταξης που θα διοργανώσει η ΕΠΟ για την άνοδο στην Γ Εθνική κατηγορία για την ποδοσφαιρική περίοδο 2023/2024. 

Οι ομάδες που θα καταλάβουν τις τρεις τελευταίες θέσεις (13η, 14η και 15η θέση) υποβιβάζονται στην Α ερασιτεχνική κατηγορία για την ποδοσφαιρική περίοδο 2023/2024. 

- Σε περίπτωση υποβιβασμού μίας ομάδας της δύναμής μας από την Γ Εθνική κατηγορία, τότε υποβιβάζεται στην Α ερασιτεχνική κατηγορία και η ομάδα που θα καταλάβει την 12η θέση στον βαθμολογικό πίνακα της Α1 κατηγορίας περιόδου.

Η Α1 Κατηγορία για την περίοδο 2023/2024 θα απαρτίζεται από δέκα τέσσερις (14) ομάδες.

2 σχόλια:

  1. To ερωτήμα είναι πότε και αν θα ξεκινήσουμε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήν ανησυχείς έχει πολλές Τετάρτες ο χρόνος

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365