Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022

Κολωνός: Ταυτοποιήθηκαν 10 άτομα – Έρχονται νέες συλλήψεις για τον βιασμό της 12χρονης

Για την υπόθεση έχουν ενημερωθεί οι δικαστικές αρχές 

Νέες συλλήψεις βρίσκονται προ των πυλών για την φρικτή υπόθεση μαστροπείας και βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό.


Σύμφωνα με όσα ανέφερε το Mega έχουν ταυτοποιηθεί περίπου 10 άτομα που φέρεται να βίασαν την ανήλικη στον Κολωνό. Για την υπόθεση έχουν ενημερωθεί οι δικαστικές αρχές και όπως όλα δείχνουν είμαστε πολύ κοντά στην έκδοση νέων ενταλμάτων σύλληψης.


Στην όλη υπόθεση εμπλέκεται και ένας αστυνομικός ο οποίος όμως έχει πει ότι μόνο συνομιλούσε με την κοπέλα.


Στο μεταξύ, ο πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Aττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης μίλησε στην εκπομπή Live News για την υπόθεση του Κολωνού και την εμπλοκή του 26χρονου αστυνομικού, καθώς αποκαλύφθηκε ότι είχε συνομιλήσει με την ανήλικη στην πλατφόρμα γνωριμιών.


«Εάν ο αστυνομικός γνώριζε πως πρόκειται για ανήλικη έχει διαπράξει ποινικό αδίκημα» εξήγησε ο κ. Καλλιακμάνης. Τόνισε πως ως αστυνομικός έχει τη νομική υποχρέωση να καταγγείλει το περιστατικό, λόγω της υπηρεσίας και της ιδιότητάς του.



Ερωτώμενος για την πορεία των ερευνών αναφέρει πως δεν κινούνται βάσει δημοσιογραφικών πληροφοριών. Εξήγησε πως πολλές φορές οι δημοσιογράφοι έχουν δώσει πληροφορίες και έχουν αποκαλύψει εγκλήματα, ωστόσο οι αστυνομικές έρευνες κινούνται με δικούς τους ρυθμούς, σύμφωνα με τα αποδεικτικά μέσα, τις πληροφορίες και τους μάρτυρες.


«Αυτή η διαδικασία πλέον είναι σε στάδιο ανάκρισης, οπότε οι αστυνομικές έρευνες γίνονται παράλληλα με τις δικαστικές» προσέθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365