Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022

Πιθανή έναρξη Γ’ Εθνικής στις 12-13 Νοεμβρίου

Η συγκεκριμένη ημερομηνία δείχνει να είναι η επικρατέστερη

Μπορεί να αποφασίστηκε από την εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ η έναρξη των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων ωστόσο αυτό που δεν αλλάζει εδώ και χρόνια είναι η ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος Γ Εθνική.

Όλα δείχνουν ότι το Σαββατοκύριακο 12 με 13 Νοεμβρίου αναμένεται η σέντρα του συγκεκριμένου πρωταθλήματος.

Η συγκεκριμένη ημερομηνία δείχνει να είναι η επικρατέστερη για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, με την αγωνία να κορυφώνεται στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, καθώς δεν αποκλείεται να οριστικοποιηθεί το συγκεκριμένο ζήτημα και να γίνει γνωστό επιτέλους σε πόσους ομίλους θα διεξαχθεί ο μαραθώνιος.

Η αλήθεια είναι ότι η φετινή αργοπορία προβληματίζει τους ανθρώπους της ομοσπονδίας αφού σε περίπτωση που διεξαχθεί το πρωτάθλημα σε τέσσερις ομίλους οι αγωνιστικές θα είναι πολλές κάτι που σημαίνει ότι θα διεξαχθούν και εμβόλιμα παιχνίδια..

1 σχόλιο:

  1. Προβληματίζει τόσο πολύ τους ανθρώπους της Αρμόδιας Ομοσπονδίας η αργοπορία, οπου έχουν σκάσει από τα γέλια οι τριτοκοσμικές ποδοσφαιρικές χώρες.
    Σου λένε ότι υπάρχουν και χειρότερα.
    Η λέξη ντροπή που πάει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365