Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Τέταρτη σύλληψη, στα χέρια της αστυνομίας ένας 36χρονος

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας ακόμη άνδρας
Συνελήφθη 36χρονος που φέρεται να βίαζε το 12χρονο κορίτσι στον Κολωνό.

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας ακόμη άνδρας για την υπόθεση του βιασμού και της μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό. Το βράδυ του Σαββάτου (15/10) έγινε γνωστό ότι συνελήφθη ένας 36χρονος που βίασε επί πληρωμή το ανήλικο κοριτσάκι.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο άνδρας ήρθε σε επαφή με την 12χρονη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής και στη συνέχεια αφού έκλεισε ραντεβού μαζί της την κακοποίησε σεξουαλικά.


Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ αναφέρει: «Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη δυνάμει εντάλματος, απογευματινές ώρες της 15-10-2022, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, 36χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής.

Ο 36χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365