Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022

Βιασμός 12χρονης: Αρνείται κάθε σωματική επαφή ο 36χρονος συλληφθείς

Πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί αύριο Δευτέρα

Ένας 36χρονος, εργαζόμενος σε μεγάλο νοσοκομείο της Αττικής σε διοικητική θέση, είναι ο τέταρτος συλληφθείς και κατηγορούμενος για βιασμό του 12χρονου κοριτσιού.


Σύμφωνα με το newsit.gr, ο ίδιος πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί αύριο Δευτέρα, για την φρικιαστική υπόθεση του Κολωνού.


Ωστόσο σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο 36χρονος αρνείται κάθε σωματική επαφή με το 12χρονο κορίτσι και πως αντάλλαξε μηνύματα μαζί της, ενώ όπως δηλώνει ο ίδιος δεν την πλησίασε ποτέ.


Τονίζεται, πως ο κατηγορούμενος υποστήριξε επίσης ότι πίστεψε πως το θύμα ήταν 17 ετών.


Τέλος σύμφωνα με την αστυνομία, ο 36χρονος άνδρας αντάλλασσε μηνύματα με τη 12χρονη ή τον 53χρονο που διαχειριζόταν τον λογαριασμό της και αφού έκλεισε ραντεβού μαζί της, την κακοποίησε σεξουαλικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365