Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022

Κολωνός: Η μητέρα είχε κλείσει στην 12χρονη εννιά πελάτες – Καταπέλτης το κατηγορητήριο

Συνταρακτικές είναι οι αποκαλύψεις

Συνταρακτικές είναι οι αποκαλύψεις για την υπόθεση του βιασμού και της μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό με το κατηγορητήριο να «καίει» την 37χρονη μητέρα της.


Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης στις εφημερίδες «Το Βήμα» και «Τα Νέα» στην εκπομπή Live News «θεωρούν οι δικαστικές Αρχές ότι η μητέρα ήταν συνδιαχειρίστρια στο chat που εξωθείτο στην πορνεία η 12χρονη».


Σύμφωνα με το κατηγορητήριο τα εννιά πρόσωπα που φέρεται να έχουν δώσει χρήματα στη μητέρα είναι ο Γιάννης Σοφιανίδης, ο 33χρονος υπάλληλος φαρμακαποθήκης, ακόμη 6 που έχουν ταυτοποιηθεί από συνομιλία του blind chat κι ένας ακόμη που μιλούσε αρχικά μέσω του blind chat και μετά μέσω viber και what’s up. 


Κόλαφος το κατηγορητήριο σε βάρος της μάνας

Το LIVE NEWS παρουσίασε το κατηγορητήριο εις βάρος της μάνας, σύμφωνα με το οποίο όχι μόνο εξέδιδε το παιδί της αλλά ήταν και η ίδια που έπαιρνε τελικά τα χρήματα από τους βιασμούς σε τουλάχιστον 9 περιπτώσεις.


Ανάμεσά τους ο Γιάννης Σοφιανίδης αλλά και ο 33χρονος προφυλακισμένος υπάλληλος φαρμακοθήκης, που επικαλέστηκε ψυχιατρικά προβλήματα.


«Πριν αρχίσουμε να συνευρισκόμαστε ερωτικά με την 12χρονη, μου είχε πει ότι συνευρίσκεται με άλλους έναντι αμοιβής και ότι πήγαινε σε ραντεβού και έπαιρνε 50€ και 100 €. Δεν αποδέχομαι τον βιασμό, όλα έγιναν με τη συναίνεσή της» δηλώνει ο 53χρονος προφυλακισμένος κατηγορούμενος.


Σύμφωνα πάντα με το κατηγορητήριο η μητέρα προέτρεπε την 12χρονη κόρη της σε σεξουαλικές πράξεις με ακόμη 7 άγνωστους άντρες.


Με τους έξι πρώτους η ανήλικη συνομιλούσε μέσω Blind Chat, με την ΕΛ.ΑΣ να έχει ήδη ταυτοποιήσει τις κωδικές ονομασίες τους στην εφαρμογή 254***, 315***, 332***, 796***, 336***, 337***, ενώ ο 7ος είναι ο μυστηριώδης «ΑΜ» με συγκεκριμένο αριθμό τηλεφώνου που συνομιλούσε με την ανήλικη αρχικά στο CHAT και εν συνεχεία στο VIBER και το WHAT’SAPP.


«Εξώθησες την ανήλικη κόρη σου στην πορνεία. Την εξανάγκασες να έλθει σε σεξουαλική επαφή σε 9 περιπτώσεις με άγνωστους άντρες με τους οποίους η ανήλικη συνομιλούσε κατόπιν προτροπής σου. Αμέσως δε σου παρέδιδε το σύνολο των χρημάτων που της έδιναν, ενώ στην περίπτωση της ερωτικής συνεύρεσης με τον 33χρονο συνεννοήθηκε η ανήλικη κατόπιν προτροπής σου να πιστωθεί με το ποσό της αμοιβής της ο τραπεζικός λογαριασμός σου», αναφέρεται στο κατηγορητήριο.


Τα χρήματα στα φακελάκια

Πέρα από εμβάσματα υπάρχουν και δεκάδες γραπτά μηνύματα τα οποία φαίνεται πως ήταν αυτά που «έκαψαν» την 37χρονη μητέρα, που κατηγορείται πως εκβίαζε τον Ηλία Μίχο και την οικογένειά του για να μην μιλήσει για τον βιασμό της κόρης της.


Το κατηγορητήριο για τη μητέρα αναφέρει: «Στις 3/9/2022 απέστειλες στον Ηλία Μίχο μήνυμα στο κινητό του τηλέφωνο μέσω Viber και τον εξανάγκασες να σου καταβάλει το ποσό των 100€, υπονοώντας ότι θα μάθουν όλοι οι γείτονες ότι ο ως άνω αποδέκτης του μηνύματος είχε ερωτικές επαφές με την ανήλικη κόρη σου».


«Μου ζητούσε 100€ να πηγαίνω σε φάκελο στον φούρνο για να μη με διασύρει τα οποία και πήγαινα. Έδωσα συνολικά στην μητέρα της 300 ευρώ σε τρεις δόσεις. Η μητέρα της πιστεύω ότι θα ήξερε γιατί όταν ρώτησα τη 12χρονη τι λες στην μητέρα σου όταν γυρνάς το βράδυ στο σπίτι και της δίνεις 50€, μου έλεγε ότι έλεγε στην μάνα της ότι φροντίζει μια γιαγιά» υποστηρίζει ο 53χρονος.


Η μητέρα αρνείται τις κατηγορίες, ωστόσο παραδέχεται πως έλαβε χρήματα από τη σύζυγο του 53χρονου διότι η ίδια αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα.


«Κλείσαμε ένα ραντεβού με τη σύζυγό του να μιλήσουμε κι αυτή τότε έβγαλε μόνη της 100 ευρώ και μου τα έδωσε για να με βοηθήσει οικονομικά. Μετά από τέσσερις με πέντε ημέρες, την πήρα τηλέφωνο και της ζήτησα 100 ευρώ γιατί τα χρειαζόμουν για τα παιδιά».


Το LIVE NEWS επικοινώνησε με τον ιδιοκτήτη του φαρμακείου στο οποίο φέρεται ο Μίχος να άφηνε τον φάκελο με τα χρήματα για τη μητέρα και αναφέρει πως ουδέποτε έχει δει τον 53χρονο στο μαγαζί του.


«Κανέναν φάκελο δεν είδα. Ούτε τον Μίχο και ότι τα παιδιά πήγαιναν με χαρτάκι από τη μάνα τους», αναφέρει ο φαρμακοποιός.


Αρνείται πως συναντήθηκε με την 12χρονη ο αστυνομικός

Αναφορικά με τον αστυνομικό που κατηγορείαι πως συνομιλούσε με την 12χρονη ο Βασίλης Λαμπρόπουλος αποκάλυψε στο Live News πως «ο αστυνομικός που ερευνάται, υπηρετεί στην ΓΑΔΑ, συγκεκριμένα είναι στην ομάδα των ασυρμάτων της Αστυνομίας».


Ο αστυνομικός αρνείται πως είχε επαφή με τον 12χρονη παρά μόνο επικοινωνία. Με τα μέχρι τώρα δεδομένα υπάρχουν 100 με 150 αιτήματα για άρση απορρήτου και για άλλους συνομιλητές. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365