Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Νέα σύλληψη τις επόμενες ώρες

Όλα στο φως, όλοι οι ένοχοι στην Δικαιοσύνη
Ακόμα και μέσα στην ημέρα αναμένονται νέα εντάλματα σύλληψης για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό. Όπως αποκάλυψε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, οι συλλήψεις θα συνεχιστούν, ενώ νέο ένταλμα θα εκδοθεί τις επόμενες ώρες.

Ο υπουργός Τάκης Θεοδωρικάκος μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ για την υπόθεση του Κολωνού διευκρίνισε πως θα αποκαλυφθούν όλα: «Όλα στο φως, όλοι οι ένοχοι στην Δικαιοσύνη». 

Συνέχισε λέγοντας πως όποιος είναι εμπλεκόμενος και ύποπτος, θα πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης χωρίς δεύτερη κουβέντα και χαρακτήρισε «κτήνη» όσους κακοποίησαν σεξουαλικά το παιδί. Όπως είπε «ο παιδοβιασμός και η παιδεραστία είναι τα χειρότερα εγκλήματα σε μια κοινωνία».

Αποκάλυψε, δε, πως ένα ένταλμα θα εκτελεστεί τις επόμενες ώρες και κατέληξε λέγοντας πως «άπαντες θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη».

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ του Σαββάτου συνελήφθη ακόμη ένας άντρας, ο τέταρτος κατά σειρά, ο οποίος κατηγορείται «ότι προέβη στη γενετήσια πράξη με την ανήλικη παθούσα».

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ. ο 36χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της στην περιοχή των Σεπολίων και έναντι αμοιβής την βίασε.

Για την υπόθεση έχουν πραγματοποιηθεί ακόμα τρεις συλλήψεις. Πρόκειται για τον 53χρονο παιδοβιαστή – μαστροπό, Ηλία Μίχο και άλλους δύο παιδοβιαστές, τον 42χρονο, Γιάννη Σοφιαννίδη και έναν 33χρονο που συνελήφθη τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365