Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Πέντε εντάλματα σύλληψης μέσα στην ημέρα, ανάμεσά τους η σύζυγος του Μίχου

Η σύζυγος του Ηλία Μίχου είχε καταγγελθεί από τη μητέρα του 12χρονου κοριτσιού

Κάθε ώρα που περνά, νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για την ανατριχιαστική υπόθεση του βιασμού και της εκπόρνευσης του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό. 


Ανάμεσα στα πρόσωπα που αναμένεται να συλληφθούν τις επόμενες ώρες, σύμφωνα με πληροφορίες, θα είναι και η σύζυγος του κατηγορούμενου Ηλία Μίχου. 


Τα νέα εντάλματα σύλληψης, που θα εκδοθούν εντός της μέρας, πέρα από τη σύζυγο του 53χρονου ιδιοκτήτη σούπερ μάρκετ στον Κολωνό, θα αφορούν και σε “πελάτες”, με τους οποίους ο Μίχος έκλεινε ραντεβού για να βιάζουν το 12χρονο κορίτσι σε οίκο ανοχής. 


Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τη σύζυγο του 53χρονου αλλά οι αρχές πιστεύουν ότι με κάποιο τρόπο εμπλέκεται στην υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ένταλμα σύλληψης σε βάρος της εν διαστάσει συζύγου του κατηγορούμενου θα αφορά σε υπόθαλψη του 53χρονου αλλά και για εκβίαση – δωροδωκία. 


Η σύζυγος του Ηλία Μίχου είχε καταγγελθεί από τη μητέρα του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό πως είχε επιχειρήσει να δωροδοκήσει την οικογένεια, προσφέροντας στην 37χρονη μητέρα 10.000 ευρώ για να μην καταγγείλει τον βιασμό και την εκπόρνευση του παιδιού της. Η καταγγελία αυτή είχε γίνει πριν συλληφθεί και κατηγορηθεί η μητέρα του παιδιού. 

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365