Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022

ΣΟΚ: Ερευνάται αν και κάποιο από τα αδέρφια της 12χρονης ήταν θύμα εκμετάλλευσης - Απειλεί να αυτοκτονήσει η μητέρα

Η μητέρα της 12χρονης δήλωσε έκπληκτη όταν της ανακοινώθηκε ότι υπάρχει ένταλμα σύλληψης σε βάρος της

Σοκαριστική τροπή έχει πάρει η υπόθεση εκμετάλλευσης και βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό, μετά το ένταλμα σύλληψης της μητέρας του κοριτσιού με την κατηγορία της μαστροπείας κατ’ εξακολούθηση.


“Αρνείται όλες τις κατηγορίες που της αποδίδουν” λέει στο newsit.gr η Ασπασία Ταραχοπουλου από την ΓΑΔΑ. Σύμφωνα με την κα Ταραχοπουλου, η μητέρα δηλώνει αθώα και ότι δεν εμπλέκεται σε καμία από τις κατηγορίες που της αποδίδονται. Μάλιστα, σημειώνει ότι η μητέρα της ανήλικης θα βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα αύριο το πρωί.


Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η μητέρα της 12χρονης δήλωσε έκπληκτη όταν της ανακοινώθηκε ότι υπάρχει ένταλμα σύλληψης σε βάρος της, ενώ κατά την είσοδό της εμφανίστηκε ήρεμη.


“Συνελήφθη με ένταλμα, απογευματινές ώρες, σήμερα (12-10-2022), από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 37χρονη ημεδαπή, για διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας εναντίον προσώπου νεότερου των 15 ετών, από ανιόντα συγγενή εξ αίματος και με προσφορά ή υπόσχεση πληρωμής χρημάτων ή οποιουδήποτε ανταλλάγματος κατ’ εξακολούθηση”, αναφέρει η ανακοίνωσε που εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ.


Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, τα ανήλικα παιδιά της οικογένειας βρίσκονται με τη γιαγιά, ενώ τα δύο ενήλικα – ένας 18χρονος και μία 19χρονη- αναμένεται να καταθέσουν.


Πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν ότι είναι σε εξέλιξη έρευνες, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπήρξε στο παρελθόν και άλλο παιδί της οικογένειας θύμα εκμετάλλευσης και σεξουαλικής κακοποίησης.


Το απόγευμα της Τετάρτης (12.10.2022), άντρες της αστυνομίας με πολιτικά ρούχα έφτασαν στο σπίτι στον Κολωνό, όπου διαμένει η μητέρα της 12χρονης, και της ζήτησαν να τους ακολουθήσει. Η μητέρα οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ, προκειμένου να καταθέσει για την εμπλοκή της στην υπόθεση βιασμού.


Το ένταλμα αφορά κατηγορίες για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, αλλά και για διακεκριμένη μαστροπεία, καθώς και άλλες κατηγορίες.


Υπενθυμίζεται ότι το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται, όταν η θεία της 12χρονης ανακάλυψε τα μηνύματα του 53χρονου στο κινητό του παιδιού. Η μητέρα δήλωσε έκπληκτη και αμέσως κατήγγειλε το περιστατικό στις αστυνομικές Αρχές, ωστόσο, όπως αποδεικνύεται είχε και η ίδια ενεργή συμμετοχή…


Απειλεί να αυτοκτονήσει η μητέρα της 12χρονης


Όπως ανέφερε η δικηγόρος της, Ασπασία Ταραχοπούλου η μητέρα της 12χρονης αρνείται τις κατηγορίες που της αποδίδονται και μιλά για προσπάθεια ενοχοποίησής της από τον 53χρονο, μέσω των τραπεζικών εμβασμάτων στο όνομά της.


Παράλληλα, η κυρία Ταραχοπούλου υπογράμμισε, μιλώντας στους δημοσιογράφους έξω από τη ΓΑΔΑ, ότι η μητέρα είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση και ότι απειλεί να αυτοκτονήσει.


Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365