Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022

Νέα διάσταση στη δολοφονία με τσεκούρι στην Χαλκιδική: Ο γιος του θύματος κατηγορείται ότι βίασε 14χρονη

To χρονικό της άγριας συμπλοκής

Νέες πληροφορίες ήρθαν στη δημοσιότητα το βράδυ της Τρίτης για την ταυτότητα του 53χρονου που σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια άγριου επεισοδίου μεταξύ οικογενειών στη Χαλκιδική.

Πατέρας του 24χρονου που κατηγορείται ότι βίασε μία 14χρονη κοπέλα στη Νέα Σκιώνη της Χαλκιδικής ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 53χρονος που κατέληξε κατά τη διάρλεια συμπλοκής στη Χαλκιδική στις 20 Οκτωβρίου.


Όπως σημειώνει ρεπορτάζ της voria, ο 24χρονος γιος του θύματος φέρεται να βίασε την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου ένα ανήλικο κορίτσι, ενώ στη συνέχεια - και μετά την απολογία του - αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.


Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση θανάτου του 53χρονου συνελήφθησαν δύο αδέρφια, ένας 27χρονος και ένας 47χρονος, υπήκοοι Αλβανίας, ενώ μετά την απολογία στον ανακριτή κρίθηκαν προφυλακιστέοι και μεταφέρθηκαν στις φυλακές Νιγρίτας.


To χρονικό της άγριας συμπλοκής

Όλα ξεκίνησαν όταν τα δύο αδέρφια μετέβησαν στο σπίτι του θύματος, ενός 53χρονου ημεδαπού, και διαπληκτίστηκαν με τον ίδιο αλλά και τα παιδιά του.


Συγκεκριμένα, ο 27χρονος, με τη χρήση μαχαιριού, τραυμάτισε τον 24χρονο γιο και έσπρωξε την 18χρονη κόρη του 59χρονου.


Παράλληλα, ο 47χρονος φέρεται να χτύπησε τον πατέρα με το πίσω μέρος τσεκουριού στο στήθος και στον θώρακα και παρά το γεγονός πως μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας, κατέληξε.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 27χρονος φέρεται να γνώριζε τη 18χρονη κόρη του θύματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365