Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το τροχαίο με νεκρή 15χρονη στην Ημαθία

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Ανακοίνωση εξέδωσε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας για το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην Παλαιόχωρα Ημαθίας, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή της μία 15χρονη.


Ο οδηγός του οχήματος αφού παρέσυρε 37χρονη μητέρα και τις δύο ανήλικες κόρες της, 12 και 15 ετών, εγκατέλειψε το σημείο και αναζητείται από τις Αρχές.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:


“Χθες (21 Οκτωβρίου 2022) και ώρα 22.15 περίπου, στην τοπική κοινότητα Παλαιόχωρας Ημαθίας, Ι.Χ.Ε. όχημα, παρέσυρε 37χρονη ημεδαπή και τις δύο ανήλικες κόρες της ηλικίας 15 και 12 ετών, που κινούταν πεζές, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της 15χρονης και τον τραυματισμό της 37χρονης και της δεύτερης ανήλικης. Tο όχημα εξετράπη και ακινητοποιήθηκε εκτός οδοστρώματος σε παρακείμενο αγρόκτημα, όπου ο οδηγός του εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος και αναζητείται. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από τον Αστυνομικό Σταθμό Πλατέος”.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365