Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022

Τραγωδία στην Ημαθία: Κατέληξε στα τραύματα της 15χρονη που την παρέσυρε ΙΧ

Το όχημα αφού παρέσυρε την μητέρα και τα παιδιά της βγήκε εκτός δρόμου

Σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην Παλαιόχωρα Ημαθίας όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα. 


Υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ένα αυτοκίνητο παρέσυρε μία 37χρονη μητέρα και τις δύο ανήλικες κόρες της, 12 και 15 ετών στον κεντρικό δρόμο της Παλαιόχωρας, γύρω στις 22:15.


Η μητέρα και τα ανήλικα παιδιά της μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Βέροιας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της 15χρονης.


Η 37χρονη και η δεύτερη ανήλικη κόρη της νοσηλεύονται στο νοσοκομείο της Βέροιας.


Το όχημα αφού παρέσυρε την μητέρα και τα παιδιά της βγήκε εκτός δρόμου. Ο οδηγός του οχήματος εγκατέλειψε το σημείο και αναζητείται από τις Αρχές, στο πλαίσιο του Αυτοφώρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365