Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022

Κοζάνη: 17χρονοι έστησαν καρτέρι σε συνομήλικό τους – Τον χτυπούσαν με μπουνιές στο κεφάλι

Δύο ανήλικοι, αλβανικής καταγωγής, έστησαν καρτέρι σε συνομήλικό τους

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε τις προηγούμενες ημέρες στην Κοζάνη και συγκεκριμένα στο 3ο Γυμνάσιο.


Δύο ανήλικοι, αλβανικής καταγωγής, έστησαν καρτέρι σε συνομήλικό τους προκειμένου να λύσουν τις… διαφορές τους σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδα kozanilife.gr.


Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο 17χρονοι επιτέθηκαν στον συνομήλικό τους, την ώρα που το παιδί είχε τελειώσει την προπόνηση και φαίνεται να τον χτύπησαν στο κεφάλι. Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, είδαν να χτυπούν τον συνομήλικό τους, ελληνικής καταγωγής με μπουνιές στο κεφάλι.


Οι ανήλικοι δράστες τράπηκαν σε φυγή, ενώ εκείνη την ώρα στο σημείο βρέθηκε αστυνομικός που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας και αφού είδε το περιστατικό, παρενέβη και ειδοποίησε τις Αρχές.


Οι δύο ανήλικοι οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Μέγαρο για τα περαιτέρω.


1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365