Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022

Διάρρηξη «μαμούθ» με λεία 300.000 ευρώ – Διέλυσαν μηχανήματα και έκλεβαν για ώρες στο κατάστημα

Οι καταστροφές που προκάλεσαν οι δράστες και η συνολική ζημιά για εκείνον αγγίζει τα 300.000 ευρώ…

H διάρρηξη σημειώθηκε σε συσκευαστήριο ψαριών στο Ρίο και ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης βρίσκεται σε απόγνωση. Οι καταστροφές που προκάλεσαν οι δράστες και η συνολική ζημιά για εκείνον αγγίζει τα 300.000 ευρώ…


Η διάρρηξη σημειώθηκε τη νύχτα, όταν μια ομάδα νεαρών, πιθανότατα τσιγγάνοι από την Πάτρα, μπήκαν στο συσκευαστήριο ψαριών που βρίσκεται στο Ρίο και το «έγδυσαν». Όπως ανέφερε ο ιδιοκτήτης στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» έμειναν μέσα στην επιχείρηση για ώρες και εκτός από τα χρήματα και τα εμπορεύματα που βούτηξαν, προκάλεσαν ζημιές στις εγκαταστάσεις.


Οταν ο ίδιος πήγε στον χώρο μαζί με την Αστυνομία, εντόπισαν δύο άτομα μέσα, τα οποία «φόρτωναν» σίδηρο, χαλκό και διαλυμμένα μηχανήματα μεγάλης αξίας και τα μετέφεραν σε διπλανό κτίριο που ήταν άδειο, προφανώς για να τα πάρουν με την ησυχία τους.


«Μου τεμάχισαν μηχανήματα. Μόνο το τούνελ βαθιάς κατάψυξης κοστίζει 60.000 ευρώ» είπε ο ιδιοκτήτης. Η Αστυνομία δεν κατάφερε να συλλάβει τους δράστες, όμως από την πινακίδα του αυτοκινήτου που χρησιμοποίησαν έχουν ταυτοποιηθεί δύο άτομα.


Ο κ. Φιντριλής θα προχωρήσει σήμερα σε μήνυση κατ’ αγνώστων. Είναι χαρακτηριστικό πως οι δράστες αφαίρεσαν και όλα τα καλώδια από τα φρεάτια καλωδίων περιμετρικά τις επιχείρησης. Είναι η τέταρτη φορά που η συγκεκριμένη εταιρεία γίνεται στόχος διαρρηκτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365