Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022

Έγραψε ιστορία ο ράπερ Λεξ στη Θεσσαλονίκη – 30.000 κόσμου στο Καυτανζόγλειο

Ο Λεξ τραγούδησε τις αγαπημένες του επιτυχίες

Χιλιάδες κόσμου έδωσαν το παρών στη χθεσινή συναυλία του ράπερ Λεξ στο Καυτανζόγλειο Στάδιο. Η ατμόσφαιρα μαγευτική και ο Θεσσαλονικιός ράπερ ξεπέρασε τον εαυτό του.


Εκατοντάδες πυρσοί «έβαψαν» το στάδιο κόκκινο. Ο Λεξ τραγούδησε τις αγαπημένες του επιτυχίες αλλά και τα πολυαναμενόμενα κομμάτια από τον νέο του δίσκο με τίτλο «Μετρό». Όταν εμφανίστηκε στη σκηνή επικράτησε πανδαιμόνιο. Χιλιάδες κόσμου τραγουδούσαν μαζί με τον καλλιτέχνη, ο οποίος έφερε ξανά στο προσκήνιο το πολιτικό τραγούδι.


Όπως έγινε γνωστό κόπηκαν περίπου 27.700 εισιτήρια. Σύμφωνα με κάποιες αναφορές ο κόσμος που βρέθηκε στο Καυτανζόγλειο Στάδιο έφτασε τις 30.000. Η πλειοψηφία του κόσμου ήταν άτομα νεαρής ηλικίας όμως υπήρχαν και μεγαλύτεροι που θέλησαν να θαυμάσουν από κοντά τον «ποιητή του περιθωρίου». Νέες και νέοι από διάφορες πόλεις της Ελλάδας ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσουν την ιστορική συναυλία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365