Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022

Επίθεση με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο: «Το είχα μαζί μου για άμυνα» λέει η 38χρονη – Την απειλούσε πως θα της κάνει κακό

«Το είχα μαζί μου για άμυνα»

Ακόμη δεν έχει παραδοθεί η 38χρονη γυναίκα που έριξε καυστικό υγρό στον 36χρονο σύζυγό τους σε δωμάτιο ξενοδοχείο στο Ηράκλειο στην Κρήτη.


Η γυναίκα μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του Alpha αποδέχεται την πράξη της και τονίζει πως «δεν αισθάνεται περήφανη για την πράξη της».


Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να είπε η 38χρονη στον Alpha είχε συναντήσει τον σύζυγό της συνολικά 4 φορές στο ξενοδοχείο μέσα σε διάστημα 40 ημερών καθώς όπως τόνισε «είχε ακόμη αισθήματα για εκείνον».


Στο ερώτημα γιατί είχε μαζί της το υγρό φέρεται να είπε πως το κουβαλούσε πάνω της για άμυνα και πως ο 36χρονος την είχε απειλήσει πως θα της έκανε κακό αν κάνει σχέση με άλλον άνδρα. Και εκείνο το βράδυ θόλωσε και μετά από στιγμές ηρεμίας, άρχισε να την απειλεί πάλι.


Μάλιστα, η 38χρονη ανέφερε πως έχει πέσει θύμα κακοποίηση τόσο από τον ίδιον όσο και από τον αδελφό του θύματος ενώ έχει καταθέσει στο παρελθόν και μήνυση στις αρχές για ενδοοικογενειακή βία.


Η 38χρονη μέχρι τώρα δεν έχει βρει κάποιον δικηγόρο ώστε να παραδοθεί.


Μητέρα δύο παιδιών η 38χρονη

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η 38χρονη είναι μητέρα δύο παιδιών και στο παρελθόν διατηρούσε σχέση με τον 36χρονο με τις μαρτυρίες των συγγενών της να αναφέρουν πως ζούσε εφιαλτικές στιγμές.


Στο Θριάσειο νοσοκομείο ο 36χρονος – Κινδυνεύει να χάσει το μάτι του

Σε ειδική μονάδα αποκατάστασης εγκαυμάτων μεταφέρθηκε χθες ο 36χρονος Γ.Μ. που υπέστη σοβαρό τραυματισμό μετά την επίθεση με καυστικό.


Όπως ήδη έχει αναφέρει το cretapost, λίγο μετά τις 6 το απόγευμα ξεκίνησε η μεγάλη επιχείρηση αεροδιακομιδής του 36χρονου από το ΠΑΓΝΗ με αεροσκάφος της πολεμικής αεροπορίας στην Αθήνα.


Ο 36χρονος νοσηλεύεται στο Θριάσειο νοσοκομείο προκειμένου να αποκατασταθούν τα εγκαύματα δευτέρου βαθμού που έχει υποστεί στο δεξί μέρος του προσώπου του.


Μάλιστα, σε δηλώσεις που έκανε ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γιώργος Χαλκιαδάκης για την κατάσταση της υγείας του 36χρονου: «Δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να χάσει το μάτι του αφού φέρει σοβαρή βλάβη. Προς το παρόν δεν έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ενώ προληπτικά νοσηλεύτηκε για λίγη ώρα στην Εντατική. Φέρει εγκαύματα δευτέρου βαθμού στα χέρια και στην αριστερή πλευρά του προσώπου του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365