Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022

Μ. Θύελλα Λυκοστόμου - ΑΣ Πρόμαχοι 4 - 2 / 3 στα 3 και κορυφή οι Λύκοι (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτό
Συνέχισε τα νικηφόρα αποτελέσματα η Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου που επικράτησε με σκορ 4-2 του ΑΣ Πρόμαχοι και πέτυχε την τρίτη της νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια.

Η αναμέτρηση ήταν καλή είχε πολλές φάσεις και γκολ, κυρίως από την πλευρά των γηπεδούχων που διατήρησαν την υπεροχή στο δεύτερο μέρος, με τους φιλοξενούμενους να αγωνίζονται κυρίως αμυντικά και να προσπαθούν με αντεπιθέσεις να δημιουργήσουν προβλήματα στους γηπεδούχους και τα κατάφεραν στο πρώτο μέρος όπου το παιχνίδι ήταν ισοροπημένο, στο μεγαλύτερο διάστημα.

Στο 7’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε χέρι αμυντικού και ο Γιώργος Νάνος που το εκτέλεσε, ευστόχησε για το 1-0.
Στο 20’ ο Θωμάς Αδραμάνης έφερε το ματς στα ίσα για λογαριασμό του ΑΣ Πρόμαχοι και στο 28’ ο Δημήτρης Παπαντωνίου έβαλε σε θέση οδηγού τους φιλοξενούμενους γράφοντας το 1-2 με κοντινή κεφαλιά.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους οι γηπεδούχοι κέρδισαν νέο πέναλτι σε ανατροπή του Βασίλη Τσόρμπα και ο Γιώργος Νάνος που το εκτέλεσε, ισοφάρισε σε 2-2.

Στην επανάληψη στο 68’ ο Γιώργος Ελευθεριάδης έβαλε μπροστά τους Λύκους, καθώς από κοντά με πλασέ έγραψε το 3-2 και στο 80’ ο Γιώργος Νάνος πέτυχε χατ τρικ, διαμορφώνοντας το τελικό 4-2 για τους γηπεδούχους.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Βαμβακάς, Μπέττας, Λιάβας.

Υ.Γ Το παιχνίδι παρακολούθησαν και οι Γιώργος Ουρτζάνης χορηγός της Μαύρης Θύελλας, Στάθης Τσαβδαρίδης μέλος Δ.Σ ΕΠΣ Πέλλας, ο τεχνικός του Κεραυνού Αγγελοχωρίου Κώστας Γαλτσίδης και ο παλαίμαχος αμυντικός των Λύκων, Γιώργος Τούλιος.

Δείτε τις φωτό:





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365