Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022

ΣΟΚ: 45χρονος πολύτεκνος πατέρας βίαζε την 7χρονη αδελφή της συζύγου του

Πρόκειται για 45χρονο Ηρακλειώτη, πολύτεκνο πατέρα

Ήταν στις αρχές του 2022 όταν μία μαθήτρια δημοτικού σχολείου στο Ηράκλειο αποφάσισε να ανοίξει την καρδιά της στη δασκάλα της μετά από προτροπή συμμαθήτρια της.


Το παιδί αποκάλυψε στην εκπαιδευτικό ότι από 7 ετών, απ’ όταν ήταν δηλαδή μαθήτρια α’ τάξης δημοτικού, είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον άνδρα της ετεροθαλούς αδερφής της τόσο μέσα στο σπίτι όσο επίσης στο αυτοκίνητο, σε αποθήκες και χωράφια.


Πρόκειται για 45χρονο Ηρακλειώτη, πολύτεκνο πατέρα, ο οποίος πρόσφατα καταδικάστηκε ομόφωνα από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λασιθίου σε συνολική ποινή κάθειρξης 18 ετών και 9 μηνών, κατά συγχώνευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365