Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022

Υπάρχει οικογενειακή ευθύνη; Το «κατηγορώ» του γιου του 53χρονου παιδοβιαστή για την απόλυση του

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό

Ο γιος του 53χρονου Ηλία Μίχου στην πρώτη δημόσια δήλωσή του για την απόλυσή του από την εφημερίδα που δούλευε, εξαιτίας του πατέρα του.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό. Την ίδια ώρα ο γιος του, Παναγιώτης Μίχος, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook μιλά για την απόλυση του από την εφημερίδα την οποία εργαζόταν λόγω της εμπλοκής του πατέρα του.


«Η διεύθυνση της εφημερίδας "Το Βήμα" με απέλυσε τη Δευτέρα», έγραψε πριν από λίγο στα social media, ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Μίχος, γιος του 53χρονου που εξέδιδε και βίαζε το 12χρονο κορίτσι στον Κολωνό αναρωτώμενος αν υπάρχει οικογενειακή ευθύνη.


«Οι φρικτές και κτηνώδεις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται ο πατέρας μου δεν χωρούν σε ανθρώπινο νου. Όμως υπάρχει οικογενειακή ευθύνη;


Οι περισσότεροι φαίνεται πως την υιοθετούν. Την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου, η διεύθυνση της εφημερίδας «Το Βήμα» με απέλυσε. Με ταύτισαν με όσα κατηγορείται ο πατέρας μου.


Είμαι πολύ περήφανος που για δύο χρόνια ήμουν διπλωματικός συντάκτης του «Βήματος». Ήταν σπουδαία εμπειρία· την πέτυχα και την έζησα με τη δουλειά μου. Και είμαι περήφανος για αυτό!


Αν υπάρχουν κτήνη που κάνουν όσα ακούμε και διαβάζουμε τις τελευταίες μέρες, φροντίστε να μη γίνεστε και εσείς κτήνη «σκοτώνοντας», απειλώντας ή καταστρέφοντας ανθρώπους που δεν έχουν καμία ευθύνη», έγραψε ο Παναγιώτης Μίχος.

1 σχόλιο:

  1. Του βρήκαν εμβάσματα, πολύ χρήμα σε τραπεζικούς λογαριασμούς γι'αυτό τον απέλυσαν, όπως φαίνεται ήξερε.Οχι μόνο ήξερε αλλά ήταν καί αυτός στην εγκληματική οργάνωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365