Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022

Το 92,5% των ποδοσφαιρικών σωματείων μπήκαν στο μητρώο, εκπνέει η προθεσμία τα μεσάνυχτα της Κυριακής

Εκπνέει η προθεσμία τα μεσάνυχτα της Κυριακής

Η ΓΓΑ με χτεσινή της ανακοίνωση, ενημερώνει τα σωματεία που δεν έχουν εγγραφεί στο Μητρώο, ότι την Κυριακή τα μεσάνυχτα εκπνέει η προθεσμία.

Δείτε την ανακοίνωση:

Τρεις ημέρες απέμειναν για την κατάθεση αιτήσεων εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων 2022 (η προθεσμία εκπνέει τα μεσάνυχτα της Κυριακής 23/10, έπειτα από τις «βοηθητικές» διατάξεις που ψηφίστηκαν πρόσφατα) και ήδη, έως το πρωί της Παρασκευής 21/10, έχουν προσέλθει 6.718 ερασιτεχνικά σωματεία.

Για το ποδόσφαιρο, ειδικότερα, έχουν προσέλθει 2.396 ποδοσφαιρικά σωματεία, σε σύνολο 2.590 ενεργών, όπως επισήμως δηλώνουν οι 54 ΕΠΣ της χώρας, ήτοι το 92,5%.

Εξ αυτών:

- 1.987 σωματεία είναι πλήρως εγγεγραμμένα,

- 222 σωματείων οι αιτήσεις εγγραφής χρίζουν «θεραπείας» (έχουν περιθώριο έως και 30 Νοεμβρίου), αλλά διαθέτουν την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση, συνεπώς αγωνίζονται κανονικά,

- 115 σωματεία με αιτήσεις όπου χρειάζεται επικαιροποίηση η ΕΑΑ τους (έχουν περιθώριο έως και 30 Νοεμβρίου),

- 72 σωματεία επεξεργάζονται ακόμα την οριστική κατάθεση της αίτησης εγγραφής τους (και έχουν περιθώριο υποβολής της έως και τις 23 Οκτωβρίου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365