Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022

Ημαθία: Η στιγμή που ο ντελιβεράς «παγώνει» – Λύκος πετάχτηκε την ώρα που πήγαινε παραγγελία (BINTEO)

Δείτε το βίντεο

Το βίντεο από την Ημαθία κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου. Λύκος είχε κατέβει στην Αλεξάνδρεια και ο ντελιβεράς κατάφερε να καταγράψει ένα μέρος από τα όσα έζησε…


Ακόμα ένας λύκος κατέβηκε σε κατοικημένη περιοχή στην Ημαθία και αυτή τη φορά, τις εικόνες κατέγραψε ντελιβεράς που τον συνάντησε στο δρόμο, την ώρα που πήγαινε παραγγελία. Όλα έγιναν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου 15 Οκτωβρίου, στην Αλεξάνδρεια, με τις εικόνες να έχουν αναστατώσει ολόκληρη την περιοχή. Κάτοικοι έχουν αναφέρει και στο παρελθόν τις επισκέψεις λύκων που κατεβαίνουν σε μια προσπάθεια να βρουν τροφή. Ευτυχώς από την αναπάντεχη συνάντηση δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός.


Ο ντελιβεράς εργάζεται σε πιτσαρία της περιοχής και κάνει διανομές με το αυτοκίνητό του. Ένας λύκος «έκοβε» βόλτες στην πόλη της Αλεξάνδρειας, προκαλώντας τρόμο στους κατοίκους της περιοχής. Εκείνη την ώρα δεν κυκλοφορούσε κανείς στην περιοχή. Ο ντελιβεράς ακολουθεί και ο λύκος τρέχει για να χαθεί από το οπτικό του πεδίο.


Ευτυχώς δεν καταγράφηκε κάποια επίθεση, με το ζώο να φεύγει προς άγνωστη κατεύθυνση. Δείτε το βίντεο που ανέβηκε στο διαδίκτυο.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365