Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022

Πενταπλό μεταγραφικό χτύπημα ο ΑΣ Γιαννιτσά

Δείτε την ανακοίνωση
Τις πρώτες μεταγραφικές του κινήσεις ανακοίνωσε ο ΑΣ Γιαννιτσά, ενόψει των υποχρεώσεων του στην Α1 Κατηγορία της ΕΠΣ Πέλλας.

Δείτε την ανακοίνωση:

«Ο ΑΣ Γιαννιτσα ανακοινώνει την απόκτηση των: Κοντσίδη, Παπαδόπουλου, Γιαμαλίδη, Μπιγκάνου και Κοσέογλου ! 
Τους ευχόμαστε καλή αρχή στην ομάδα μας.» 





7 σχόλια:

  1. Ψέματα, ψέματα..., ο Α.Σ. διαλύθηκε. Τι, όχι; Αφού έτσι λένε στα καφενεία και στα πανηγύρια οι πικραμένοι παντογνώστες κουτσομπόληδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μέχρι τον Νοέμβριο δεν θα υπάρχεις.. όλοι αυτοί για να πηγαινοέρχονται θέλουν ευρωπουλα. Εσύ μαντήλι να κλάψεις δεν έχεις .. Κοίτα μην σε παρατήσουν και ψαχνεσαι μετά ......

      Διαγραφή
    2. Κλάψε λίγο, πικραμένε κομπλεξικέ. Έλα, ξεκίνα να απολαύσουμε τις τσιριχτές κραυγές σου.

      Διαγραφή
    3. Άντε, χωριατούλη, βγάλε την πίκρα σου και πάνε να κλάψεις σε κανέναν πρόθυμο ώμο. Στο Τσαλί, θα βρεις άφθονους και φιλόξενους.
      Α.Σ. θα λέτε και θα κλαίτε, πανηγυρτζήδες της φάπας και της ξάπλας.

      Διαγραφή
    4. Όχι έχει λεφτά η Έδεσσα που δεν μπορεί να πληρώσει για δυο δελτία ήθελε να πάρει όλα τα καλόπαιδα που έριξαν πέρσι τα Γιαννιτσά τζάμπα αλλά θα έρθει και για εκείνους τους παιχταράδες το πλήρωμα του χρόνου

      Διαγραφή
    5. Ενώ με αυτούς που πήρες θα ανέβεις κατηγορία. Για γέλια και για κλάματα, αφού δεν το έχετε με την διοίκηση μίας ομάδας γιατί δεν κάθεστε στις καφετέριες σας και τα περίπτερα σας ;;; Πόσες φορές ακόμα θέλετε να ρίξετε αυτή την ομάδα;;;; Σας φταίνε μετά τα καλόπαιδα απο τα Γιαννιτσά που προτιμάνε να πήγαινουν να παίζουν σε χωριά παρά να τιμάνε την ομάδα της πόλης!!!

      Διαγραφή
    6. Εκεί στο Τσαλί, πληρώστε πρώτα καμιά αίθουσα όταν κάνετε τους χορούς σας και αφήστε το τζάμπα με την αυλή του 8ου σχολείου. Όταν αποφασίσετε να πληρώσετε και να αφήσετε στην άκρη το αιώνιο κόμπλεξ της δεύτερης ομάδας της πόλης, τότε τα λέμε. Μέχρι τότε, καλή κλάψα.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365