Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022

Θεσσαλονίκη: Διδάκτωρ στο ΑΠΘ ο άντρας που σκότωσε το γατάκι – Τι λέει ο ίδιος για την κτηνωδία

Ο 40χρονος ταυτοποιήθηκε μετά το έγκλημα με τη γάτα

Νέα στοιχεία για την κτηνωδία στη Θεσσαλονίκη, που καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας και προκάλεσε οργή. Ο 40χρονος ταυτοποιήθηκε μετά το έγκλημα με τη γάτα και τα όσα γίνονται γνωστά προκαλούν αίσθηση…


Ο 40χρονος σκότωσε τη γάτα στη Θεσσαλονίκη και έφυγε από το σημείο ταχύτατα. Ένα και πλέον μήνα μετά το έγκλημα, η αστυνομία κατάφερε να τον ταυτοποιήσει. Διαπιστώθηκε πως ο κατηγορούμενος είναι διδάκτωρ στο ΑΠΘ μέχρι και σήμερα. Ο ίδιος αρνείται κάθε ανάμειξη στα όσα έγιναν και τονίζει πως είναι πολύ μορφωμένος για να διαπράξει κάτι τέτοιο. Οι αστυνομικοί όμως εμφανίζονται πεπεισμένοι πως έχουν φτάσει στην άκρη του νήματος.


Η Ελληνική Αστυνομία ταυτοποίησε τον άνδρα, που χτύπησε με το πόδι του το γατάκι στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, υπήρξε βίντεο που κατέγραψε τον άνδρα ο οποίος αφού πρώτα έκανε ένα γρήγορο έλεγχο γύρω του ώστε να σιγουρευτεί ότι δεν τον βλέπει κανείς, πλησίασε το μικρό γατάκι και έπειτα το πάτησε με απίστευτη βιαιότητα.


Το άτυχο ζώο ξεψύχησε λίγο αργότερα, με τον δράστη να φεύγει βιαστικός από το σημείο. Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες, ο 40χρονος που ταυτοποιήθηκε γι’ αυτή την κτηνωδία με το γατάκι, φέρεται να έχει στενή συνεργασία με το ΑΠΘ και να έχει διδάξει σε φοιτητές.


Ο φερόμενος ως δράστης έχει σπουδάσει στο ΑΠΘ αλλά και σε πανεπιστήμια του εξωτερικού και την προηγούμενη ακαδημαϊκή χρονιά δίδασκε στο ΑΠΘ, ενώ η συνεργασία φαίνεται πως θα επαναληφθεί και αυτή την χρονιά. Επιπλεόν, οι ίδιες πληροφορίες αναδφέρουν πως ο 40χρονος έχει στενή συγγενική σχέση με καθηγητή του ΑΠΘ.


Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες, ενώ έχει επιβληθεί πρόστιμο 30.000 ευρώ σε βάρος του για θανάτωση ζώου. Με δηλώσεις του, στο Live News αρνήθηκε κάθε εμπλοκή στην κτηνωδία που σημειώθηκε στις 20 Αυγούστου. Όπως είπε είναι πολύ μορφωμένος για να κάνει κάτι τέτοιο και έχει δική του οικογένεια.


«Περιμένω να με ενημερώσουν οι αστυνομικοί. Δεν έχει ακόμη αποσαφηνιστεί το θέμα. Σε καμία περίπτωση δεν εμπλέκομαι σε κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Πριν ολοκληρωθούν τα βήματα της διαδικασίας δεν είναι δυνατό να τοποθετηθώ. Όλα πρέπει να γίνουν με τον αρμόδιο τρόπο και να αποσαφηνιστούν. Μόνο αν τα πράγματα είναι σαφή θα τοποθετηθώ. Θα επιθυμούσα όλοι να δείξουν την ανάλογη εγκράτεια μέχρι να γίνουν οι διευκρινήσεις για το ζήτημα», δήλωσε ο 40χρονος στο Live News..


«Σε καμιά περίπτωση δεν εμπλέκομαι, αλλά αυτή τη στιγμή δεν ξέρω τι μπορεί να λεχθεί και τι όχι. Θα μιλήσω με τους κατάλληλους ανθρώπους και εκείνοι θα μεταφέρουν αυτά που πρέπει να μεταφερθούν. Είμαι ένας πάρα πολύ μορφωμένος άνθρωπος και έχω οικογένεια. Δεν θέλω να γίνει κάτι άστοχο έως ότου αποσαφηνιστεί το θέμα. Είμαι ένας άνθρωπος πάρα πολύ έγκριτος και επαγγελματικά και κοινωνικά. Οποιοσδήποτε μπορεί να είναι σε αυτό το περιστατικό».

1 σχόλιο:

  1. Τι να περιμένει κανείς από αυτήν την χώρα όταν καθηγητής πανεπιστημίου έχει τέτοιο επίπεδο.
    Ξεφτίλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365