Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022

Ασταμάτητος ο Εθνικός Γιαννιτσών

Ασταμάτητος ο Εθνικός Γιαννιτσών
Σπουδαίο διπλό για τον Εθνικό Γιαννιτσών, που πέρασε από την Καρασιά επικρατώντας με σκορ 3-0 του τοπικού ΠΑΟ και τριπλασίασε τις νίκες του στο πρωτάθλημα της Α1, σε ισάριθμα παιχνίδια.

Ήταν ένα παιχνίδι που έγειρε προς την μεριά των φιλοξενούμενων που έδειξαν πιό ομάδα, με παίκτες καλογυμνασμένους, παρά την σθεναρή αντίσταση των γηπεδούχων ειδικά στο πρώτο μέρος, που όμως δεν είχαν τις λύσεις επιθετικά για να απειλήσουν τους αντιπάλους τους..

Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκόρ στο 13’ με τον Γιώργο Καραδήμο, και στην επανάληψη συνέχισαν το ίδιο δυνατά και έφτασαν στο γκολ στο 62’ με τον Χρήστο Γρηγοριάδη τον γνωστό «Τίτο» να γράφει το 0-2, δίνοντας σημαντικό προβάδισμα στους κυανόλευκους.

Από εκεί και πέρα οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να ελέγχουν το παιχνίδι και κέρδισαν πέναλτι στο 68’  με τον Στάθη Καράμπελα να ευστοχεί για το 0-3 και αφού στο 90’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, αλλά ο Γιώργος Φουδούλης δεν κατάφερε να πετύχει το γκολ της τιμής, καθώς νικήθηκε από τον πορτιέρο του Εθνικού, Νίκο Δεληχατζή που απέκρουσε.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Σιδηρόπουλος, Κεσίσογλου Γ., Κωνσταντινίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365